tisdag 18 december 2007

3 års kort!

Var tar tiden vägen? Tycker inte att jag hinner någonting just nu! Fast jag ligger ju bra till med allt och vägrar stressa runt på slutet. På lördag ska vi på 3 års kalas till min älskade lilla systerson! Han har blivit så stor! Så ett bilkort med mycket bokstäver har det blivit då det är hans stora passion!

Kortet är 6x12 och jag har använt ett Crate papper. Ritat bilen själv och gjort lite pp på den. Torr chalkat lite. Skärmarna har fått 3d lack och fälgarna är blingade. Även lyktorna har lite bling. Skurit ut fönsterna. Fiskarsstjärnor med blått bling.Så här ser det ut inuti. Det ska föreställa jag, maken och Molle. Molle står på en "boll"så han syntes i fönstret. Malte är avritade chippisar. Sedan är det Diesel, seedsstämplar och stämpel från Forma. Cirkeln med hunden är min nya stämpel som kom igår med posten.

Hej och hå vad den blev risigt avscannad! Ja den är från stämpelhuset i alla fall. Min snälla svåger har hjälpt mig att fixa motivet eftersom jag är helt bakom när det gäller att få till annat än basic, basic på datorn! Först tänkte jag rita en blomma i mitten men sedan kom jag på att det är bra att ha mitten tom så kan jag anpassa den efter varje kortmotiv. Ja det var allt for now!

3 kommentarer:

Aud sa...

Oj, sånt et kjempeherlig kort du har laget til Malte! :O)

Jeg har ikke tid til å lage flere kort før jul, det er for mange saker som skal fikses og ordnes pluss at jeg må gå på jobben, så kort og stempler får vente...

Signaturstemplet ditt bke superfint! Det er veldig anvendelig med blankt i midten, så kan du variere så mye du vil! Det har jeg på mitt også! :o)

petraso pinglan sa...

wow vilket kort Malte får....
underbara Du!

Jag har också en egen stämpel från stämpelhuset;) Din var ju suverän... Min runda är lite liten... tror nog jag ska be Sofia på Stämpelhuset fixa en större!

Åsa/asamia sa...

Jättefint kort till 3-åringen! Kul med egen stämplel...såna har jag med, men skulle vilja ha nån ny.Du kan ju sätta dit en riktig blomma o brad i mitten ;0)