måndag 31 december 2007

Mina fem favorit lo´s

Har ett tävlingsbidrag klart men vet inte om jag får lägga upp det ännu så det får vänta lite. Har kikat igenom mina layouter som jag skapat under året och dessa är nog mina favoriter. Man gillar nästan alltid de senaste? Kan konstatera att jag vågat mig på att scrappa mera färgstarkt som jag inte tordes förut. Älskar både färgstarkt och lite mera romantiskt shabby chic stil! Varför välja när man kan frossa i alla stilar? Har även gjort en hel del lo´s till min BOM som jag är glad över! Provat nya format som 8x8 och 6x12 och tycker att det är inspirerande! Inför 2008 är mina mål att fortsätta testa allt och att ta flera vardagsbilder och självporträtt. Och kanske våga mig iväg på en mara eller träff.
Nu är det bara att säga adjö till år 2007 och blicka framåt mot 2008! Undrar vad det har i bakfickan? Gott Nytt ÅR på ER alla underbara, härliga, kreativa tjejer (och papput)!!!

13 kommentarer:

SusanneSj sa...

Hej Tjejen,
vad härligt när man ser några LO:s så här samtidigt. Du är inte bara grym på kort, du är jätteduktig på LO:s också. Det finns ännu bara i mina drömmar.
Stor kram till dig och thanks för mkt värmande ord : D
Stor kram och Gott Nytt År!

Scrapjo sa...

Ska bli underbart och fortsätta se vad du kommer göra under 2008 :) Snart har väl alla inom scrapvärlden lagt upp sina LOs, jag som inte ens tycker att jag har några bra, jo en, men den kan jag inte visa för den har jag skickat till en DT-tävling :P Du gör grymt snygga grejer! Hoppas 2008 blir ett bra scrapår, och ett bra år i övrigt :)

Helena sa...

Vad mycket fint du gjort det här året.
Gott Nytt År vännen!

ulrika_m sa...

Det är verklig fem fina layouter, allihop! Du måste vara stolt! Gott Nytt År!

Sollan... sa...

God fortsättning! Kanonfina alster du har gjort. Visst är det kul att kika tillbaka på sina egna och endel som man till och med har glömt bort?
Kramen

carina sa...

Sötaste du! tack för alla gulliga kommentarer jag får av dig, dom värmer massor!! och Tack själv för all inspiration DU sprider. mitt kortmakeri har ändrats drastiskt sen jag börjat lifta dina kort=)
och jag avundas dig att du är så duktig på att scrappa dig själv, det måste jag bli bättre på!

Många kramar och god fortsättning

Marit sa...

Massor med fint!
Gillar skarpt dina egenritade ramar och måste testa att göra såna jag med!

Kram och God Fortsättning!

Anonym sa...

Suck så fina layouter - förstår att de är dina favoriter! Gott Nytt År på dig med!!!

Theresa sa...

Hihihi.. jag blev visst anonym.

Jenny sa...

Jättefina LO's!
Bra mål för 2008 tycker jag!
Vardagsbilder behöver jag också bli bättre på.
Har vågat iväg på ett par scrappträffar i höst o det var värt det! Superkul att sitta en helkväll bland en massa kreativa tjejer o skapa. Rekomenderar det verkligen.

petra/paradise sa...

hum..jag skrev ett långt inlägg..men tusan, jag klickade mej vidare utan att se att jag skrivit in fel "lösenord" så allt försvann..*suck*
NÅväl. Jag vill önska dej ett gott nytt 2008 vännen min!! Hoppas vi kommer träffas nåt under året, det hade varit skoj tycker jag! =D
Toppenfina lo´s!! De är alla kalasfina! Förstår verkligen att du plockat fram dem som favoriterna!! Må gott å sköt om dej!
Kram Petra

Articsisters are: sa...

Vi behövde stämplar inför ett scrapprojekt som handlade om Sveriges vilda djur. Det resulterade i att vi tog fram lite stämplar och nu säljer vi dem vidare till er som har jägare i familjen, barn som är inresserade av djurspår eller någon som ser en möjlighet att göra ett snyggt kort med spår på.

Välkommen att titta in på vår blog.

Lena & Lisbet

Smulan sa...

Vilka fina layouter. gillar det romantiska i kombination med svart. Tack för inspirationen och gott nytt scrapår 2008