onsdag 19 december 2007

Onsdag och 4 dagar kvar till jul!

Idag har jag varit hos tandläkaren och lagat ett pytte pytte hål. Hade inte varit på fyra år pga alla operatioenr så det får man väl vara nöjd med ändå! Fick en dunderbedövning som satt i över tre timmar. Gick runt och kände mig som världen största fläskläpp! Har gjort en altrad äppelmosburk till hänglar bloggen men den är verkligen pinsamt dålig! Svårt att visa den eftersom den är rund.

Så här ser etiketten ut utvikt. Har liftat Auds julgran av Paisley dies! Urläckert!Ja och så monterad. Tur att det är mörkt när vi äter!


Tror inte jag visat dessa två sista julkort?


Housemouse kort i rött och vitt! Allt 3d lackat och Liquidpearlat!Isigt silverblått. BK swirlen, Prima blommor, silvermetall snöstjärnor, Panduro brads, Rev. tag, Frills och qk photocorner. Ha en skön onsdagskväll!!! Här ska kokas knäck och bakas peppisar!

7 kommentarer:

sari sa...

men den är ju helt bedårande!!! O alla korten är så fin och detaljrika!!!

Scrapjo sa...

Skulle den vara dålig? Det tycker jag verkligen inte! Den är ju jättefin! Och förresten, det understa julkortet är ju bara huuuur läckert som helst!

Scrapangel sa...

vilket fint pepparkakshus det var på kortet!!! Burken är visst fin! Så det så! ;)

Pia

My Paper World sa...

Very cute projects!

petraso sa...

Fin fina kort....

Lycka till med knäcken .... termometer i 122 gr då blir det perfekt... men jag råkade koka över så spisen fick skrapas branvarnaren gick på och kompisen kom in genom dörren på samma gång.... kaos men den blev gooooooooo

www.paradises.blogg.se sa...

Nämen va säger du vännen!?
inte är äppelmosetiketten pinsam!? Jag tycker den är bedårande söt!! Å gillar du den inte så kan du skicka den till mej!! *hihi* ;)
Hoppas allt är bra med dej annars!!
JÄttefina kort du gjort också!! Lycka till med knäcken å julbaket! Själv ska jag göra saffransrutor =)
Må gott!!
kram Petra

Scrapkatt sa...

Tänd lyset vet jag!! :-) Den är ju jättefin och värd all beundran! Jättefina kort du gjort också! Gillade speciellt vinterblommorna du gjort på kortet där hänglapojken sitter på pallen. Jättesnygga.
GOD JUL!