tisdag 11 december 2007

Snart de sista!

Har bara ett julkort kvar att göra nu. Här kommer ett litet gäng som är färdiga.

Blingad gran på dagisnivå, hmm. Ja ja så kan det bli ibland. Röda halvstenar.Mycket, mycket! Bk blommor, qk rev.ruta, qk photocorner och Ikea tag.Isigt blått med silver. BK swirl, Prima blommor, god jul i silver, frill med silverglitter och stora sei brads med silverglitter på.Och så mitt bidrag till hänglarbloggens utmaning. Inuti det flätade hjärtat ligger ett litet kort där det står en juldikt plus en julhälsning! Himlars vad pilligt det var att fläta!!

7 kommentarer:

Petraso sa...

Åhhhhhhhh så fina kort håller själv på med Stämpelsnacks julkorts utmaning... 3av 4klara... tänkte få till h Petraänglars också tack vare dig:)

Kram från en febrig

Aud sa...

Helt utrolig flotte kort! Og så mange!

Herlig det kortet til hÄnglar bloggen, så fint med det flettede hjertet.

SusanneSj sa...

Ljuvliga kort. Det är en fröjd att titta på dom.

Kram

HZ Design sa...

Hej!

Jag har tittat in till dig och sett vilka detaljer du använder i dina LO´s. Det är för att jag designar digitala Kit och samlar info om vad man i Sverige använder för grejor – även i pappers scrap. Titta gärna in och se mitt CT team.

Ha en bra dag

Gunilla/Nilla sa...

Så mycket läckert att titta på!
Vilken otroligt härlig fantasi du har.
Kram på dig och tack för gullig kommentar på min blogg, GLAD!!!
/Gunilla

Anzan sa...

Jösses vad duktig du är!! *kram*

Tesa sa...

Och himlars vad fint det blev när du flätat färdigt! Underbara kort och kul att dom är så olika allihop. Blev helt förälskad i bosskut swirlsen! DEN vill jag ha, utbrast jag högt här och maken undrade vem jag pratade med.