fredag 4 januari 2008

Tävlingsbidrag till Papp och Scrapp

Förra året hade jag inga scrapmål alls men i år tänker jag försöka mig på några. Att bestämma ett antal är inget för mig men däremot vad och hur jag scrappar. När jag såg skissen till denna tävlingen fick jag inspiration direkt.

Eftersom det handlar om mina scrapmål så fick min pysselhörna agera färginspiratör! Svart, vitt och rosa, love it! Ett av målen är att använda lite mera gammalt material så här har jag använt lite av min blommsamling. Papper från Doodlebug och KI. Overlay från Hambly. Brads Panduro och QK Abigail grande.

Nu ska jag gå ut med min lilla vilde och försöka lapa energi från solen! Kram!!!

5 kommentarer:

Marie sa...

jätteläcker LO!

Scrapjo sa...

Wow, den va supersnygg och blommorna var hur läckra som helst. Jag har massor utav blommor och borde verkligen försöka använda mig utav mer blommor (och band för den delen). Prenumererar på Reasonable Ribbon men använder knappt..*suck* Vilken bra idé med scrapmål, om jag hinner och kommer på några bra scrapmål kanske jag snor idén och gör en LO om det jag också, för resultatet blev jättebra. Hoppas du placerar dig högt i tävlingen :)

SusanneSj sa...

URSNYGG!!!
Lite komiskt, det är de tre färgerna som ligger på mitt pysselbord och väntar på att ngn ska göra ett kort av de pappren.
Kram o trevlig helg

petraso sa...

Wow va snyggt! använda blomsamlingen ja det ska jag göra!!!!

Aud sa...

Åh, en herlig LO ble det!!!

Ønsker deg og dine et Godt Nytt År!!! :o)