tisdag 29 april 2008

Vilken dag!

Idag har vi haft 22 grader varmt här! Jag som är fet som en flodhäst tycker att det är skönt men lite småjobbigt att gå ut med Molle i värmen! Det är bara att erkänna jag har redan gått upp 10 kg!!!! Känns inte kul då jag var rätt stor redan innan jag blev gravid. Men jag kan trösta mig med att jag inte käkat mig fet på godis. Illamåendet utan kräkningar har inneburit måååånga måltider. Maken tog kort på mig i morse men känner mig inte redo att visa dem. Är knappt halvvägs och ser ut att vara i 8:e månaden.
Idag skickade jag iväg 12 layouter och fyra kort till Rosario. Ska finnas i hennes butik ett tag. Har inte varit så nöjd med det jag skapat men det jag gjort för maj månad känns helt ok! Kommer snart i en blogg nära dig! Har gjort en lo till Molles album idag.

Ha det gott!

5 kommentarer:

webmosterhelene sa...

Asch, jag har oxå gått upp nåt liknande. 7-9 kg eller så... Och har gått lite mer än halvtid... Fast det viktigaste är att du blir fotograferad iaf, för annars kommer du ångra dig i efterhand. För även om man inte ser det nu så kommer du se det vackra i den härliga gravidkroppen sen!!!

Hoppas allt är bra annars, här är det bara fint :-)
Kram

Helena sa...

Jag gick upp 12kg med båda mina barn och det var nog jobbigt.
Ha en härlig valborg vännen!
Kram

Petraso sa...

Äsch Skit i vikten jag väger nog 15 kg mer än när jag blev gravid med första barnet....

Fota dig men du behöver inte visa bilderna för någon bara för andra gör det!!!!!! FOTA!

Kram drick massa.....Vatten i värmen!

Scrapjo sa...

Jag är lite sen men är här för att önska trevlig valborg i efterskott, hoppas du hade det bra! Kram kram!

Scrapangel sa...

Äsch, man ska gå upp i vikt när man har bebbe i magen. Tur att ni fotar framstegen. Fast jag är ju nyfiken på hur du ser ut förstås ;)