torsdag 1 maj 2008

Välkommen sköna maj!!!

Första maj och snart är sommaren här. Nog för att vi har haft sommarvärme sista dagarna och naturen fullkomligt exploderar! I går var jag faktiskt iväg och shoppade lite. Hittade två linnen och två toppar på H&M. Där finns det i alla fall fina mammakläder! Jätteglad över mina fynd! Slank in på Akademibokhandeln och hittade denna fina mall till Fiskars skärare. Tycker att det är så fint med alla fjärilar man ser överallt! Var ju tvungen att testa direkt!

Perfekt att använda spillbitar! Det blev ett enkelt kort i brunt. Man kan ju variera fjärilarna massor. Har hamnat en på en lo också!Jag satte kroppen tätt men distanskuddar under vingarna för lite liv.

Sedan måste jag ju visa hur långt vi kommit med tvättstugan. Har alltid velat ha ett svart/vit rutigt golv där och nu har jag det!! Blev ännu bättre än jag vågat hoppas på! Väggarna är rena och vita! Nu väntar vi på rörisen som ska sätta in ny varmvattenberedare och koppla in maskinerna igen. Sedan ska all inredning dit!

Kramar från mig!!

7 kommentarer:

Ewonne sa...

Så snygg fjärilen blev! Ska nog också försöka hitta den där mallen nånstans!
//Ewonne

~:Johanna:~ sa...

Men vilket fint kort. Jag måste bara få tag på den här fiskars mallen. Har du sett nån annan butik på nätet eller så som säljer dessa?

Ha en bra helg

Jenny sa...

Jättefint kort! Vad är lo för något? Jag som inte kan något om scrapping. Vill lära mig men jag måste nog gå en kurs i så fall. Kul med ny fin tvättstuga, lägg upp bilder när det är klart. Ha en skön dag!

Helena sa...

Jättefint med fjärilarna.=)
Jag har fjärilar till min CB som man stansar ut och embossar.
Imorgon ska jag och Malin (majamelon)till Gävle på mässa....ser verkligen fram emot att få känna och klämma på det jag ska shoppa.=)
Tvättstugan kommer att bli jättefin....du kommer att vara där så ofta du kan.=)
Ha en mysig fredag vännen!
Kram

ulrika_m sa...

Vilket underbart fjärilskort! Så ljuvt och vackert.

Ylwa sa...

MEN så fint kort. Tittade först snabbt på mallen och tänkte dåliga tankar....men så såg jag ditt underbara kort och kom genast på bättre tankar!!//Y

Petra sa...

supercoolt golv - sånt vill jag ha