lördag 10 maj 2008

Ett kort

Igår firade vi syrran och hennes sambo som fyller år dagen innan! Använde ett av motiven som jag fick av goa Helena till deras kort!

När jag gjorde vinstpaketen fick jag ett ryck och tokrensade bland allt mitt spillpapper! Har skurit upp det mesta i 15x15 bitar så det var lätt att använda spillpapper nu! Här har jag faktiskt färglagt med mina Promarker som mest ligger i en låda. Är inte riktigt kompis med dem! QK Katie alfa, REV blomma och BK blommor. Lite glitter och LiquidPearl.

Igår var jag hos BM på koll! Filuren mådde bra och hjärtat pickade på, skönt! Jag hade dessvärre rätt högt blodtryck så på måndag ska jag till Specialistmödravården, skönt att vara inskriven där med! Höger handen är skitsur så jag försöker vara vänsterhänt, ha ha!

Ha en solig och underbar lördag!

9 kommentarer:

Ewonne sa...

Supersött kort!!! Måste skaffa mig någon sådan stämpel, de är ju bara allt för söta... Men det får nog bli till nästa lön eller nåt!
Jag återgäldade och lade till dig bland mina länkar, lika så bra eftersom jag ändå alltid är här inne och tittar!

Kram Ewonne

Scrapjo sa...

Åååå vilket otroligt sött stämpelmotiv! Såna stämplar måste jag också försöka få tag på. Jag är såå dålig på att färglägga, köpte distresser men är kass på att använda dem bra. Köpte tre promarkers nyligen och det kändes faktiskt mer som min stil :) Så nån gång ska jag försöka lära mig göra mer kort tänkte jag.

petraso sa...

Åh va söt!!
Ska nog åka in till Format och shoppa några....
Aj aj högtblodtryck är inte och leka med Va bra att dom har koll på dig!!!
promakers skulle jag nog vilja ha fler innan jag säger att det inte är något för mig äger 4 st bara men jag skulle vilja ha några fler så kan jag ju färglägga motiv på alla fotbolls träningar jag sitter och väntar i timmar...

Helena sa...

Åh vad fint du har färglagt motivet....ja hela kortet är fint förstås.=)
Kul att du fick användning för det jag skickade.=)
Jag använder bara promarkers nu.....de är så lätta att måla med när man är lite klumpig i händerna som jag ofta är.
Stämplarna är jättesöta men jag tycker att de är svåra att färglägga.
Ha en fortsatt mysig pingst vännen!
Kram

Emma sa...

Jättefint!! Älskar stämpelmotivet :o) Du kommer säkert bli vän med dina promarker... jag älskar mina, så mycket enklare än att använda distresserna :o) Lycka till i scrapfebern också!!

Mill@n sa...

Snyggt som vanligt, motiven är superfina. Promakers var inte min grej heller, kanske gav jag upp för tidigt. . . Ta hand om blodtrycket & maggen!

Petra sa...

Vilken fin stämpel du använt här! Hela kortet är också jättefint!
Härligt med BM-besök. Det gör det hela lite mer verkligt, åtminstone tyckte jag det.
Kram! / Petra

Annika W sa...

Hej du!
Vilka härliga skapelser du gör! Men det visste jag redan! ;-) Hoppas det dyker upp nåt att njuta av i Magdas Scrapfeber också! Lycka till!

Scrapkatt sa...

otroligt sött kort och stämpelmotiv! bara älskar Rachelle Anne Miller stämplar!