torsdag 23 oktober 2008

Idag bjuder jag på Viggo bilder!


Viggo har hunnit bli 7 veckor och 2 dagar nu! Han är så fantastisk att det är svårt att fatta!! Nu måste jag ju visa lite bilder på min lilla prins!
Jag är så fantastiskt tacksam att jag får uppleva detta! Inte i min vildaste fantasi vågade jag hoppas att detta skulle hända! Jag är mamma! Jag har lyckan att få sitta med mitt barn i famnen! Kärleken till honom är svår att sätta ord på! Jag som alltid tyckt att småbebisar är lite läskiga njuter i fulla drag av honom!
Jag vet att Anders känner likadant! Jag bli varm i hela kroppen när jag ser de två tillsammans! Vilket mirakel vi skapat tillsammans!
Denna lilla outfit köpte jag tidigt i graviditeten. Jag var övertygad om att allt skulle gå galet. Vi väntade på att få göra fostervattensprov efter att fått förhöjd risk på KUB testet. Jag var livrädd! Men denna dag ville jag tänka positivt och "vågade" köpa lite bebiskläder!
Sötaste lilla Viggo!! Den underbara filten har han fått av snälla moster! Den är helt ljuvlig tycker jag! Från Me&I. På andra sidan är den turkos med röda svampar! Tack snälla syster!
Plutten nybadad i söndags. Då var det lite skorv kvar men MYCKET bättre. Idag är det i princip borta. I morgon är det dags för BVC besök och mätning och vägning. Det känns som han blivit jättestor. 56 kläderna kan han inte ha längre. Måste ut och shoppa upp första barnbidraget!
Fota mig också matte! Ni får vrida lite på huvudet, missade att fixa fotot och hinner inte nu! Är jättestolt över Molle som denna vecka fått klara att gå fint bredvid vagnen med mig ensam! Tänk vilken fin familj jag har! Många härliga snyftiga kramar från mig! Känslosam!!!

11 kommentarer:

carina sa...

ååå va söta ni är!!! ja, visst är det ett mirakel att vara mamma ♥ kram

Malin sa...

Å vilken härlig familj=D Viggo är så sööööt!!!

ha en bra dag!

Kram!

Scrapangel sa...

Vilka fina bilder! Jag känner igen hur du beskriver det, man är så kär i en helt ny varelse. Underbart!!!

Elisabet sa...

Hej Sådan söt liten pojk. Våra söner är nästan lika gammal... min var 8 veckor i måndags. Kram

petraso sa...

Sötast i världen!!!!

Helena sa...

Åh så söt han är .....ja du också förstås.=)
Jag får ta tag i utmaningen när det lugnat ner sig lite här.
Ha en mysig helg vännen!
Kram

sandra sa...

Vilken lite guldklimp:-)
En väldigt söt liten gosse.

Trevlig helg!

Åsa/asamia sa...

Vad söt han är!!Skönt att skorven håller på att ge sig.
Ha en bra helg, kram!

MissMian sa...

Underbara bilder på din lilla familj (även hunden :) ) Visst är det en fantastisk resa man startar när man blir förälder! Underbart!

SusanneSj sa...

Ni är sååå fina. Viggo är ehlt bedårande söt.
Kram o ta hand om er

Jessica sa...

guud vilken söt liten pojke! Supersöt! Jag kan bara tänka mig hur underbart det måste kännas!