söndag 26 oktober 2008

Söndag!

Dagarna och veckorna går med rasande fart! Idag är det redan söndag, en sådan söndag då man mest vill kura inomhus. Mörkt och regnigt ute.

I fredags var Viggo och jag på BVC, nu är han 58 cm lång och väger över 5 kg. Alla 56 kläder är för små, nästan, så jag var och shoppade loss i går.

Min shoppingpartner och Viggos mormor följde med. Det blev en ny fleece overall på Polarn & Pyret, ett gäng bodysar (6) och 3 byxor. Ja, hmm, och så en pyjamas också. Så nu är han ekiperad ett tag framöver. Bilder lär ju komma på de nya outfitsen.

Fick en beställning på ett kort förra veckan som jag inte visat. Ett kort till en dam som slutar på sitt jobb. Tyvärr var bilderna lite suddiga och kortet är redan borta.
Ett kort i brunt och vinrött. Har använt mina nya grungestämplar. Det är även rött glitter inne i blommorna. Pysslat en del men inget jag kan visa på stört. Ha en underbart mysig söndag!

4 kommentarer:

Ewonne sa...

Jisses vilket vackert kort med superhärliga färger ♥

Kramen

Sollan... sa...

Jättesnyggt!!

petraso sa...

wow vilken stor karl!!!

Malin sa...

Underbart kort vännen! Härligt med lite shopping. Jag ska själv iväg idag och handla ny mössa, vantar och täckbyxor till Max...och så blir det förmodligen veterinären med Majas öga (billigt och bra...)

Ha en härlig måndag!

Kram!