lördag 15 november 2008

MItt andra bidrag i stämpelstafetten

Detta kort tog sig till 3.e utmaningens final, kan säga att jag känner mig helnöjd med starten av stämpelstafetten! Hittills har vi haft en seger och 3 i final!! Söta poäng i kassen! Jag fick utmaningen att använda blommor! Passar ju mig som typ ALLTID har blommor på mina kort. Här har jag även använt Inkidos underbara fjäril som jag embossat med Hologram sparkle. Ramen runt Hängeln är Stempelgledjes grunge stämplar även inuti medium Retro flowern. De små blommorna är Retro mini flower. Kram stämpeln är från Forma. Sedan har jag använt QK mini tags och wine. Även detta kort känner jag mig nöjd med! Kors i taket!

Hoppas att ni har en skön helg! Här har vi haft över 10 grader varmt! Jag har roat mig med att rensa i klädkammaren. Är noga att skänka alla kläder jag inte använder 2 ggr per år men har visst glömt skorna! Fyra papperskassar med skor?! Hoppas att ngn annan kan få användning av dem!

Jag har en idaT dk fleece overall till salu om ngn är intresserad? Den är grön med bruna flodhästar och fodret är brunt med apor. Storlek 56. HEEELT underbar! Viggo hann bara ha den 3 ggr innan han blev för stor. Nypris 499 nu 250 pix, plus frakt. Maila om du är sugen. lillblommanskapar@hotmail.com

Kramizar från mig!

4 kommentarer:

Malin sa...

varför ska dom växa ur allt så fort!! Jag älskade Max bebiskläder men som du säger så hann han bara att använda grejerna några gånger innan dom var för små.
Underbart kort!

Ha en härlig helg!

Kram!

Åsa/asamia sa...

Å så fint kort! Ser att du varit produktiv neråt i bloggen också.
Ha det bra i helgen
*Kram*

http://joona.se sa...

Men guuuud vilket underbart kort!!

carina sa...

såååå underbart kort, du är så fiffinurlig!! kram