fredag 30 januari 2009

Mera till Scrapgalen!

Här kommer ytterligare en lo från de härliga papperna från Making Memories! Mera kärlek och denna gång till älskade Viggo!
Viggo ja, oj oj vad han kommit igång och snacka! Han håller låda mest hela dagarna. Det låter så sött så man döööör! Och mat det älskar han, förstår inte varför jag kommer med den tråkiga flaskan?

På söndag släpper jag min utmaning till Bloggpartyt! Utlovar ett skojsigt pris! Det kommer att finnas runt 20 utmaningar att inspireras av under februari! Wao!

Have a nice weekend my dear friends! Hmmm sedan började jag snacka engelska? Kraaam!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Lik cybermoster sin är Viggo håller låda jämnt!!!

Anonym sa...

VACKER! Gillar denna Lo jättemkt!!!
Du är så duktig!

Anonym sa...

Underbar Lo på lillprinsen! =D

Ha en härlig helg vännen!

Kram!

Anonym sa...

nämen åååååh!! Vilken underbar lo du gjort! Ett alldeles bedårande foto och blommorna är som pricken över i:et!!
STOR KRAM Petra

Aud sa...

Så nydelig! Både bilde, papir og blomster var bare så herlige!♥
Ha en fin søndag! {{{klem}}}

nbde2020 sa...

Strap-val är rolex replica ett annat område där dessa nya butiksexklusiviteter skiljer sig från tidigare poster i serien. För Breguet Tradition rolex kopia Automatique Seconde Rétrograde 7097 har detta formen av en alligatormönstrad läderrem i blått, som spelar vackert från den nya färgfärgen samtidigt som replika klockor den ger mångsidig bärbarhet. För butiksutgåvan Breguet Tradition Dame 7038 fördubblas varumärket på den sommarliga färgen fake rolex med en ljus och distinkt orange läderrem. Som en fin touch är det rosaguldspännet här prydat med ytterligare 25 briljantslipade diamanter, vilket gör att stycket kan glitra fake Rolex från nästan vilken vinkel som helst.