onsdag 4 mars 2009

Flower patch alster!


I lördags på scrapträffen jobbade vi med Making Memories nya våriga serie Flower Patch! Mitt första alster är gjord efter en skiss , alla tolkade samma skiss, vill du se resten av alsterna kolla in i Scrapgalens inspirationsblogg! De söta fjärilarna är utklippta ur ett papper i serien.
Nästa utmaning var en teknikutmaning, minst tre mönstrade papper och fyra olika dekorationer.
Jag älskar verkligen denna serie som har roliga former och många papper är mönstrade på båda sidor vilket ger massor av olika kombinationsmöjligheter! Nästa skapade jag fritt, otroligt fint papper och kolla in det snygga bandet! Du hittar det hos Scrapgalen!
Idag tog vi äntligen bort Molles tratt! Stackaren! Nu får vi bara hoppas att han inte slickar sönder sig. Jag fick plocka bort de sista stygnen som inte ramlade av sig själv! Därav den långa trattperioden. Funderar på om tikbyxor kan funka om han blir manisk? Ha en skön onsdag!

8 kommentarer:

carina sa...

såååååå fina!!! gillar verkligen färgerna! kram

Christel sa...

Tjena!
Nu har jag lagt in bilder på mina kort när de är öppnade! Kika gärna in!
Vilka söta Lo:s du gjort på gosingen Viggo!

Malin sa...

Underbara LOs och ljuvliga foton! Jag vet inte vem jag ska behöva hota för att få en bra kamera!!? Danne har slutat tagit mina hot på allvar. Han lyssnade inte på mig alls när jag undrade hur han skulle ta sig till Amsterdam med brutna ben...eller Paris med utlagna tänder.Han bara åker och åker ;P

Kram!!

Örnen sa...

Åh vilka härliga alster du har gjort! JAg har själv nyligen gjort en LO med det turkosa pappret du har på den tredje LOn. Det är sååå fint!
Kram.

Erica sa...

Vilka ljuvliga alster du gjort, blir så scrapsugen!

Kram, Erica

Mette sa...

Åhhhh så fina!Gillar dem alla tre massor!

Aud sa...

Ååhhh, så utrolig lekre LO's!♥♥♥ Viggo er jo den søteste lille venn, også da... :o)

Eyovine sa...

Sååå fina =)... å så har du ju en fantastisk liten fotomodell också =)

Kram Maja