lördag 7 mars 2009

Mera Flower Patch!

Den nya serien Flower Patch från Making Memories innehåller verkligen massor av godbitar! Ni hittar allt hos Scrapgalen! Här har jag använt en 12x12 overlay. Jag satte ett gult papper bakom så fick jag denna coola effekt, som en Medaljong tapet från -70 talet! Byggde vidare på temat och lade till brunt. Sedan grävde jag i spill lådan och så lite blommor, förstås! Skylten som titeln sitter på är snutten på pappret man alltid klipper bort. Där tillverkaren står.

Igår var vi på lite mingelparty i min svågers nyrenoverade lägenhet! Han har sadlat om och gör nu det han är suverän på, renovera och designa lägenheter! Om ni letar lägenhet i västra storstockholm kolla in den här. Allt är nytt inifrån och ut! Otroligt snyggt och trivsamt. Du är kung mr Jan!

Hoppas att ni får en härlig lördag, vi ska på namngivnings kalas! Nu är alla barnen döpta och firade i vårat babyboom gäng:) 5 bebbar inom 4 månader, länge leve kärleken! Förresten ni vet väl vad det är för dag imorgon? Vi uppmärksammar kvinnodagen i söndagsbilagan på Allt om scrap! Missa inte det!

3 kommentarer:

Monika sa...

Ååå så vackert!!!

Malin sa...

Underbar LO!!

ha en härlig tisdag!!

Kram!

Helena sa...

Åh vad mycket fina los du har gjort.=)
Här snöar det också och är det nått vi inte behöver så är det mer snö.=(
Ha en skön tisdag vännen!
Kram