tisdag 10 mars 2009

Några av mina alster från februari numret.

Halloj! Idag har vi varit på 6-månaders läkarkoll med Viggo. Han fick godkänt som hon sade:)
Nu väger han 8080gram och var 71 cm lång! Igår kom Viggo på att man kan blåsa ut maten, jippie! Sedan håller han på att skratta på sig när jag gnuggar min näsa mot hans! Söt så man dör är han!

Jag gjorde några olika layouter i annorlunda former till februaris nummer på Allt om scrap som jag gärna vill visa här med i bloggen.
Först ut är ett hjärta som jag klippt ut med mönstersax i kanten. Papper från Prima, bling vingar, blommor, bk swirl osv.
På nästa har jag använt ett urfint papper från My little yellow bicykle. jag lade dock ett grönt enfärgat bakom för att få en lugnare effekt. Jag har dabbat fotot och dekorerat med blommor från Petaloo, Prima och You do. Tagen är från Prima.


Här har jag verkligen lekt lite. Jag klippte en trekant! Lite trixigt att dekorera men skoj! De runda blommorna har jag gjort av tyg, filt och silvernät. Är jättenöjd med resultatet! Ha det gott!

5 kommentarer:

~ankiann~ sa...

Grattis till vinsten hos mig i bloggpartyt! Om du mailar din adress så skickar jag din vinst! Tack för att du tävlade.

CillaT sa...

Mmm dom är jättefina! Blommorna på trekanten är så läckra=D

Kram

K8an sa...

Vilka läckra kreativa LO´s! Verkligen kul former. Själv har jag svårt att luckas med de runda som finns att köpa utan att sätta dem på ett 12x12 cs :)

Ewonne sa...

Underbara!!! Gillar verkligen de olika formerna du gjort layouterna i ♥♥
*kram*

~ankiann~ sa...

Mitt alias är annblo :) PM:a mig din adress!