måndag 2 mars 2009

Viggo 6 månader!

Och jag 39 år idag!

Idag är våran älskade Viggo 6 månader! Hänger inte med i svängarna! Vi hade en liten fotostund i morse, så här ser han ut just nu! Tycker om mina foton massor!
De här två tog jag i fredags. Viggo älskar att sitta i Tripp Trapp stolen vid bordet!

Han har precis börjat intressera sig för "riktiga" böcker.

Det funkar även att mumsa på leksaken som går under namnet "pussflugan"! :)

I går hade vi kalas här hemma! Familjen och våra vänner kom med massor av fina presenter till oss alla.Av kusin Malte fick Viggo den fina ankan och en bok. Boken var fint inslagen i prinsesspapper! I det stoooora paketet som var till mamman och pappan fanns en ryggsäck till systemkameran och videokameran!

En av tårtorna var klart barnanpassad!

Och så ni som orkat ända ner hit! En bild från i lördags när vi i DT teamet ( tyvärr saknades två) scrappade tillsammans hemma hos Petra/Scrapgalen! En underbart trevlig dag! Vilka tjejer!

Vi jobbade med MM Flower patch serien, underbar! Tre layouter fick jag ihop, de kommer snart visas i en blogg nära dig! Måste bara säga att ni som bor hyfsat nära Scrapgalen, åk dit! Petra har en superfin butik med kanon sortiment! På bilden höll vi på att packa upp, bordet var lite mer belamrat senare! Jag fick paket av Petra och Nettan (som inte kunde vara med), hua vad bortskämd jag blir, kolla vad fint!

De här snygga blommorna fick jag av Nettan och så fint inslaget!Kolla vad mycket fint jag fick av Petra! Flower soft som jag velat prova!Och så var jag ju tvungen att shoppa lite också, ni förstår vad jag menar med att åka dit! Ni som ska till Göteborgs mässan missa INTE Scrapgalens monter! Ni kommer även att hitta Ulrika och Christel där! Jag muttrar lite surt, vill också åka men det får bli när Viggo är större! Kramar!

5 kommentarer:

Linda sa...

"Ja må du leva, ja må du leva..." *sjunnger* Stooort grattis på din födelsedag!! Och såklart grattis till stora pojken också. Så mycket fint du fått :D

Aud sa...

Grattis på dagen til dere alle!♥♥♥
Så mange fine bilder, og så masse fine ting du hadde fått/kjøpt til hobbyen! =0)

Ewonne sa...

STORT Grattis på din dag ♥♥♥ Och vilka underbara saker du fått!!!!
Grattis till lillgrabben också förstås ♥

Malin sa...

GRATTIS STUMPAN!!! =D

ha en fortsatt härlig födelsedag! =)

Kraaaam!!

Helena sa...

Åh vilka härliga presenter.=)
Jag måste investera i en sån stor burk med vita blommor.
Köpte en massa fina primablommor av Malim igår.
Kika in i hennes shopp så får du se vilka underbara blommor hon har fått hem.
Ha en skön kväll vännen!
Kram