torsdag 16 april 2009

Jag fotar och fotar...

.... och inget bra blir det? Tänk att man tar typ 100 bilder på ett par dagar och blir två bra får man vara nöjd! Men det är väl så det är? På påskafton var vi hemma hos min mamma och jag fotade min syster, lika med Viggos gudmor och Viggo och blev rätt nöjd med några. Det blev en lo direkt! Känns som jag inte scrappat så mycket "bara för att" på länge. Många DT uppdrag som är jätteskoj så klart men tiden är knapp nu för tiden. Hur som, här är layouten som jag "kors i taket" fått med tre foton på! Duktig LillBlomma!


Jag kunde inte ha valt en bättre gudmor! De älskar verkligen varandra! Här har jag använt stjärnpapper från J. Bowlin, röda julrosor, röda rosor och Prima hydrangea plus blingswirl. Mini stickers från CC och de stora är Sassafrass!

Idag visar jag även ett kort som jag gjort för Scrapgalens räkning. Mitt kit med papper från urfina MM Flower Patch har verkligen räckt till mycket! Men papperna är ju dubbelsidiga så då blir möjligheterna så mycket mera!


Här har jag använt spillbitar, rosor, QK mini leafs, Hängel stämpel, QK photo corner, MM spets och BG fjärilar.

4 kommentarer:

webmosterhelene sa...

Men åh, vad underbar den LO:n är!! Så fina färger! Du och din syster är väldigt lika tror jag :-)

Vet att det blir få "bara för att"-LO:s just nu, det är samma här. MEN dt-uppdragen får en iaf att skapa (och skapa fina saker). Så jag ser det så, det är ju så skoj!

Kram

Örnen sa...

Hej!
Det var inte igår jag kikade in här. Hoppas du har det bra :-)
Vad mycket fint du skapar (som alltid :-))
Kram kram.

MissMian sa...

Underbar LO och så snyggt med tre foton! Håller med om att detär få "bara för att" nu. för min del är det mest tävlingar och DT uppdrag, men samtidigt är det det som triggar mig. Massor med kramar!

Aud sa...

Åhh, sånn en nydelig LO, og for et herlig kort du har laget! Lekre farger på begge deler!

Håper du har en fin vår med dine kjære. =0)

Klem,
Aud