lördag 30 maj 2009

Vem är jag?

Magdas firar nytt forum och galleri med lite tävlingar och utmaningar! Jag skulle absolut inte pyssla igår! Allt är nedpackat för pysselträff på söndag, jag var gräsänka men det var ju sååååå tråkigt på TV och en utmaning lät sååååå skoj, så jag hamnade i pysselrummet ändå?:)


Utmaningen sade-vem är du? men man fick inte använda något foto. man kunde scrappa i "sin" stil eller göra en lo om sig själv typ. Så här blev min!

Jag satte mig helt sonika ner och skrev ett brev till mig själv! Vem är jag denna kväll i maj 2009? Jätteskoj att läsa om tio år! Jag ska nog skriva ett nytt mellan varven! Jag har skrivit texten på cardstock sedan stämplad swirlar med fluid chalk, så cool effekt, sprayat glim mist över. Och som vanligt intar någon min kropp, mohahahaha, och jag börjar ösa på blommor:) Undrar vem denna person är? Jag som lever i ett svart/vitt hem tappar all besinning när jag scrappar! Chippisen från MR är först målad i svart och innan det torkat sprayade jag glimmer mist på. Det blev en väldigt antik look! Det gröna pappret har jag också stämplat med fluid chalk. Ja, och resten ser ni ju, blommor, blommor och blommor! Vill sända ett tack till Marit på Scraphörnan för de fina chippisarna och spetsen ni ser här. Jättefin vinst fick jag av henne!

Imorgon bär det av till Fia/Handarbeta! Min nya scrapkumpan Cilla liftar med. Det ska bli så skoj att få träffa flera kända forumprofiler IRL:) Många soliga kramar från mig!

3 kommentarer:

MissMian sa...

Så snygg och vilken bra idé!!!

Åsa/asamia sa...

Å WOW så mycket fint du gör!!

Mette sa...

Den här är bara så himla snygg och vilken bra idé!
Kram till dig på Mors Dag!