fredag 29 maj 2009

Alster med material från Scrapgalen!

Petra har masor av snyggt i butiken och nyheterna ramlar in hela tiden! Om ni inte kikat in så skynda på! Här har jag skapat med lite av allt som finns!
På den här layouten har jag använt mig av Bazzils smoothies färg Oceans breeze och My minds eye-Passion-Robin´s eggs. Jag har använt både fram och baksida! Som effektfärger har jag sedan vit och svart cardstock. Den vita scalloped kanten kommer från Scalloped brilliant white och det svarta är Dotted swiss. Alla papper hittar du i butiken! Blommorna är en blandning av punchade retro flowers och små blommor. Jag har också använt stjärnor och swirlar i papper. På stjärnorna finns svart stickles och på de svarta bokstäverna har jag satt Glossy accent som du också finner i butiken.

Jag gillar basmönster väldigt mycket och blev väldigt förtjust i October afternoons nya serie Weathervane. Vilka fina baksidor! Här har jag skapat ett kort med Cozy home och Chilly mornings. Jag har pyntat mitt kort med olika blommor, vissa finner du i butiken som Prästkragarna och rosor. Spets och band är privata men du kan hitta liknande här! Hoppas att jag kunnat inspirera och ett tips är att köpa två av varje papper! Så kan du använda båda sidorna:)


Kramar från LillBlomman!


P.S ni missar väl inte scrapträffen den 4 juli i Bålsta då hela DT gänget kommer att finnas på plats!

5 kommentarer:

Scraphörnan sa...

Vad fina!!
Det är ju bara ett par dagar sen jag var här och ändå har du hunnit lägga upp en massa nytt!

Jättefint alltihop!

kram

Petraso sa...

underbart!!! Så fiffig rubrik

Marja sa...

Åhh tack för dina fina kommentarer på min blogg! Mycket fint här inne. Gillar dina Lo´s skarpt!!

Kram MArja

hannahoj sa...

Wow va mycket fint du har i din blogg! Blir så inspirerad! Gillar verkligen färgkombinationen på den nyaste LOn

/Johanna

MissMian sa...

Haha...vilken klockren titel!! Och en underbar LO!!