söndag 3 maj 2009

Yes jag hann!

Min söta DT kompis hos Scrapgalen, Lillnettan, hade en så skojsig utmaning som går ut idag 00.00. Jag hann vara med, ville så gärna! Utmaningen går ut på att scrappa i DIN stil, inga krav bara köra loss precis som DU gillar! Så härligt! Man skulle dessutom beskriva varför detta just är en LILLBLOMMAN lo.

Så här blev min! Varför är den en typisk LillBlomman lo då? Nu för tiden scrappar jag fort!!! Det måste inte bli mästerverk (inte för att jag är mästare) varje gång utan själva skapandet är viktigt för mig, den har färgen rosa i sig även fast det är en "kill lo", jag struntar i klassiska tjej och killfärger jag gillar färger helt enkelt! Det är flera olika mönstrade papper då jag gillar att hitta färger och mönster som funkar ihop, det är en bunt med blommor på för jag tycker helt enkelt att det är fint! Fotot och känslan är viktigare än titel och journaling för mig. Har alltid svårt att få plats med det? När jag ser den här känns den JAG! Tack för en skojig utmaning Nettan!

7 kommentarer:

Lillnettan sa...

Jippie, vad roligt att du ville vara med! Och vilken fantastisk LO!!! Kram Anneth

Catrin Andersson (Lillstrumpa) sa...

Vilken underbar LO! Gillar färgerna och alla dina blommor. Jag måste bli bättre på att använda alla fina blommor som jag köper...

CillaT sa...

Wow så underbar Ullis! Älskar färgerna, papperslagren och blomsamlingarna. Superfin! Och så du=D

Hur kunde jag missa Nettans utmaning......

Kramar

Mill@n sa...

Urläckert!! Så snyggt med stora blomsamlingar, önskar att jag kunde våga. Gillar också de färgerna!

Anna sa...

Gillar hur du sätter ihop dina blommor.
//Anna

Anonym sa...

Underbar!!!!
Älskar färgerna, lager på lager och allt!!!

Kram Marit

Aud sa...

Nyyyydelig!♥♥♥♥♥