måndag 8 juni 2009

Snart kryper han!

I lördagskväll började Viggo träna krypning på allvar! Snart kommer han nog på det!

Nästa bild tog jag igår kväll och blev så himla nöjd med den! Tycker att jag fångat VIGGO!Idag firar vi bröllopsdag! För 13 år sedan gick vi nedför kyrkgången tillsammans! Anders får ett kort av mig! Jätteskoj att göra!Sedan fick jag en beställning på ett studentkort! Måste säga att blått och gult verkligen är fula färger ihop, sorry men det tycker jag! Till slut fick jag ihop det!Jag äger inegn studentstämpel så jag gjorde en egen skärm till baskern! Nöjd!!:)Kolla! Visst blev det bra!

Idag på fm. kom Cilla och Petra från Scrapgalen på en fika! Petra hade med sig 8 album till mig så nu ska det bli ordning bland alla layouter! Undra hur många jag gjort till Viggo?

Kram!

6 kommentarer:

petraso sa...

Åh va söt han är min lilla godining... va tjockt hår han har..... Och hii snart blir det fart i honom gisses det blir inte lugnt för hunden aj aj..... 8 album Jisses va du ska Fylla Dom.....

Malin sa...

Ljuvliga kort och sööötaste lille Viggo! Så stor han har blivit!! =D Och vad duktig han är som kryper!!

Kram!

Ewonne sa...

Men vad mycket snyggt du gjort den senaste tiden! (har alldeles för lite tid för bloghopping)Grattis i efterskott och vad söt han är, lilla Viggo ♥
Kram

Carola sa...

Vilkem söting han e lilla Viggo!
Mycket fräsigt kort, den dära blomkrukan alltså.
Och japp, du lyckades bra med skärmen =)

Eyovine sa...

Snygga kort... skärmen blev superbra! å en sån goding... din Viggo =).. Å du jag gillar heller inte blått och gult i kombo.

Kram Maja

Åsa/asamia sa...

Jag håller helt och fullt med dig - blått och gult är inte snyggt. Kanske därför jag helst inte gör studentkort.
Du funderade över hÄngeln, och det är en som släpptes i Morkarla på träffen. Finns inte i webshopen än tyvärr, men kommer säkert med till Leksand i sommar.