måndag 16 november 2009

Vilken kick!!

Jag säger bara Wow!!! Vilken kick att få så fin respons på en lyout!! Ingen kan ju förneka att man mår bra in i hjärteroten av så många och fina kommentarer! Tack så hemskt mycket!
Igår kom en ny söndagsbilaga ut! Ni missar väl inte den?! Nästan alla av medarbetarna bytte foton med varandra och skapade layouter, jätteskoj! Jag önskade att få scrappa om en liten tjej och fick scrappa om Marie/Misons söta lilla Alice. Så här blev layouten!
Vilken raring! Först var det jättesvårt! Inser att jag skapar mycket med hjärtat! Jag fick helt enkelt låtsas att Alice var min dotter så gick det lättare! Jag har lekt med färg, stämplar, Perfect pearl, Pearlmaker, spets, blommor, bling osv. Älskar pappret från Prima i botten! Nu bor denna layout hemma hos Marie! Jag lämnade över den med ett nöjt sinne!
Just nu har jag hamnat i ett sådant där angenämnt tillstånd när jag skapar! Jag blir nöjd med det mesta? Chock!! Jag skapar en hel del som jag inte kan visa ännu. Har ett än så länge hemligt uppdrag på G i december och så blir det en del till SWE bloggen såklart! Massor till AOS och så till Scrapgalen! Så bloggen kommer nog hålla sig igång ett tag!:) Jag har t.o.m. skapat till några tävlingar, visar snart! Det är bara trist att solen "lyser med sin frånvaro" så det går ju inte att fota av sakerna:(
Happy scrapping!!!

4 kommentarer:

Åsa/asamia sa...

Superfin LO, den är underbart vacker!

Metal_Minish sa...

Supersnyggt!!! Färgerna matchar fotot så bra, och så snyggt med blommorna och spetsen~

Eyovine sa...

Såååååå fin såååå =). Å det är klart man skapar med hjärtat.. kan man göra på något annat sätt????

Kramiz

Aase sa...

Den är verkligen jättefin!
Kram Aase