lördag 16 januari 2010

Några foton!

Om man skulle gå efter aktiviteten i bloggen just nu så går det trögt! Men det gör det INTE!!! Det är full fart i scrapvrån. Men inget jag kan visa just idag, tyvärr! Just nu jobbar jag med ett härligt kit från ett gästuppdrag, utmaningar till SWE, alster till en kommande huvudbilaga på AOS och ett kit från Scrapgalen! Så jag lovar, snart är det rull igen!

Som tur är, är jag mamma till världens sötaste Viggo! Ni får helt enkelt njuta av honom! Och så får alla släktingar, vänner och familj på lite längre avstånd en uppdatering!
Viggo är ju en glad fis, det har jag väl berättat?! Han har allt som oftast ett leende på läpparna.
Om vi skrattar börjar han skratta med, högt och ljudligt! När han äter vill han gärna läsa en god bok under tiden!

Det spelar ingen roll om hundarna står på huvudet! Viggo är duktig på att härma djur nu! Det är voooooov, och grymt, grymt, muuuuuu och morrr!!

Ibland softar Viggo i soffan, även om det inte är så ofta! Favorit programmen är "i drömmarnas trädgård" och "fåret Sean"! Det sista är nog för att vi håller på att garva ihjäl oss åt fårflocken och hunden! Den söta dressen har jag beställt från Mysungar! Som vanligt är mina bilder heeeelt oredigerade:) men så är det bara!


Nu önskar jag er en skön helg och kika in snart igen så lovar jag att bjuda på massor av pyssel!

Kramizar!

5 kommentarer:

MissMian sa...

Så söt han är!!!! Gos!!

Petraso sa...

--jag ska inte till stockholm.... jobbar glönmt meddela dig att jag inte komer åt min gamla mail just nu... men nås på petraso@live.se

CillaT sa...

Sötis Viggo <3

Nicola sa...

Vilken gosing!

Malin/Majamelon sa...

Du vet man behöver inte redigera bilderna när det sitter en sån sötprins på dom! Och det är jättefina bilder!! =D

Ska du på Scrapträffen i mars förresten? =D

Kram!