söndag 28 mars 2010

:: En lila tårta ::

Igår hade jag en härlig dag på Handarbetas träff inne i stan. Som vanligt gick det långsamt med skapandet och jag kom hem med en färdig lo och en påbörjad. Jag var inte med på några tävlingar under dagen men hade gjort en "hemuppgift" i alla fall. Den tävlingen vann jag tillsammans med My. Jätteskoj för jag var verkligen toknöjd med min layout! Tack Handarbetas team för att ni tyckte om den! Cilla och jag avbröt tidigt så middagen intogs hemma med familjen. Resten av mitt bordssällskap skulle skapa vidare även idag. Tackar även Ingrid, My, Cilla, Linda och Ulrika för att ni gjorde dagen så skojig! Och så fick jag träffa goa Malin/Majamelon äntligen! Tyvärr hinner man ju aldrig prata så mycket som man önskar men jag hoppas att hon tar tåget till Bålsta i sommar!

Vill påminna om att idag finns en rykande färsk huvudbilaga ute från Allt Om Scrap! Jag lovar att den är läsvärd! Klicka bara på loggan här bredvid så kommer ni till tidningen!

Näh, nu vill jag visa min lila tårta som jag jobbade med under tre dagar!Uppgiften var att skapa i enbart lila, gult och grönt. Tydligen skulle det vara i vårfärger men det hade jag missat men gjort rätt av bara farten, antar jag? Det är väldigt många lager och jag har klippt, målat och färgat för att få rätt färger.


Både den breda och den smala spetsen har jag färgat med egengjord mist. Wellpappen är målad med Crackle paint som jag spetsade med lite Distress ink för mörkare färg.


Både nya och gamla blommor samsas här.Alla scalloped kanter har jag klippt med sax och så har jag gjort små hål i det gröna pappret. Typ två år efter att sammetslöven kom är jag galen i dem! Nu när de inte knappt finns att köpa?
Här syns lite av alla lager! Hoppas att ni också gillade min lila tårta! Många kramar!

5 kommentarer:

Kicken/Miss E sa...

Helt underbar!

Aase sa...

Åh Ullis vad fin så läckert...
Kram Aase

Tigris Predikantan sa...

Vilket jobb! Fint!
:)

Cath. sa...

Men så himla läckert! Helt fantastiskt vilket jobb! Japp det ser ut som en riktig tårta!

Kramar!

Eyovine sa...

Denna är verkligen hur läcker som helst! Du har lyckats såååååå bra med de "svåra" färgerna. Helt klart snyggaste bidraget!

Kramiz Maja