måndag 8 mars 2010

Fick en fråga från Scrappiz redaktionen!

För ett tag sedan fick jag en förfrågan från Scrappiz redaktionen om jag hade lust att visa hur jag skapade mina alster! Väldigt smickrande såklart:) I lördags visades min lilla artikel hur det går till vid mitt pysselbord! Missa inte den! Jag skapade både en layout och ett kort för detta tillfälle!
Först kortet med den söta Hängel killen som jag vann i Enköping förra våren! Lager på lager och stämplade hörn. På tagen har jag låtit symaskinen jobba lite. Börjar bli mitt signum! Supernöjd!

Layouten ville jag skapa i tuff men romantisk stil! Det blev lite Moulin Rouge över denna? Klippt ut rosor ur nya Prima papper och satt på annat Prima papper sedan sicksackat fast spetsen.

Även denna layout gillar jag massor! Skoj att jag blev nöjd med det jag skapade för detta tillfälle! Det är inte helt lätt när man ska fota sina olika moment, lätt att komma av sig!
Många kramar!

3 kommentarer:

ScrapMyran sa...

Tuff LO, gillar det röda och det svarta - liftar gärna om det är ok? Scrap-Perra är en nystartad webbutik som kommer att öppnas för allmänheten i början på april men varorna har redan börjat trilla in, just nu finns mest papper från Webster, Graphic 45 och Bo bunny, CS i massor av färger, Tim Holtz metall och distresser samt lite blommor och bling från Reprint, imagostämplar mm. Mycket mer är påväg! Vi ska ses ett par stycken i deras enorma pysselgarage på onsdag vid 18.30, du kanske kan ta med dig Cilla och komma förbi en sväng, pyssla och spana in sortimentet. Butiken finns på västanvägen 32 i Kallhäll. Om du inte kan då når du Perra på tel. 0707972828, det är bara att slå en signal och bestämma en tid. Kram // My

Mette sa...

Såg minsann att du var med där! Jättefint kort och helt underbar layout!!!!!! Din stil är alltid så himla mysig och detaljrik!

Kram!!!!!

yes sa...

Svart och rött är så himmla fint ihop och som vanligt har du lyckats med ditt skapande!!
kram ylva