tisdag 9 mars 2010

Ibland måste man göra lite svåra kort!

Förra veckan skapade vi svåra kort inne i SWE bloggen. Att skicka en tanke när ngn gått bort eller är sjuk kan ju visa att man bryr sig. Jag ville inte skapa ett kort i svart och vitt som man kanske först tänker. Jag ville skapa ett lugnt, stillsamt och vackert kort, så här blev det!
Den söta Gorjuss tjejen sitter på ett sidenband och så har jag använt papper från Prima och Websters. Visst kan man väl skicka ett sådant här kort?!
Många kramar!

5 kommentarer:

Christel sa...

Jättevackert kort i lugna färger. Visst kan man skicka ett sånt här fint kort, hellre varma, lugna färger än vitt och svart! Jag tror att mottagaren kommer att uppskatta kortet och känna att du verkligen bryr dig om!
Kram

Papput sa...

Ett av dina bästa alster tycker jag.
Ett sånt kort uppskattas säkert mer än ett tradtionellt.
Mycket känsla i det.

ScrapMyran sa...

Det kan man absolut göra! Det är jättevackert och jag tror verkligen att det kan behövas något som inte bara är dystert och nedstämt... Så roligt att ni kommer imorgon! Behövde inte förvarna, Mia hade redan kikat in i bloggen =) Tänkte ni pyssla också eller är det shopping som står på dagordningen? Slå en signal om ni inte hittar, 0707328781. KRAM!!

Monika sa...

Sååå vackert!!! Helt underbart med sidenbandet.

AnnikaS sa...

Det är inte ett lätt uppdrag att göra ett sådant här kort, men jag tycker att du har gjort det riktigt bra. Kortet är mjukt och i lugna färger, tror att det skulle uppskattas mycket.