fredag 5 mars 2010

Oj, oj vad firad jag blivit!!!

Oj, oj vad firad jag blivit! Aldrig förr har det hänt så 40 var ju rätt skoj att fylla! Jag har fått så mycket fint och såklart vill jag visa lite av det! Av maken, mamma och syrran med sambo fick jag ett efterlängtat Macro objektiv! Testat längre ner! Detta är ett långt inlägg med mycket bilder men jag hoppas att ni orkar läsa ändå! Av maken fick jag också en fjärrutlösare till kameran. Det har kommit en hel drös med vackra kort och en hel hög med paket från mina DT kompisar och DT mamma. Tack, tack och tack!!! Ni kan inte ana hur glad jag blivit!! Nu ska jag forstätta att vara 40 nästan ett helt år till:)

Och inte nog med det! Jag vann Pencil lines skissbok inne hos Carina! Helt fantastiskt! Glad!!


I Sundsvall bor två härliga tjejer som jag ännu inte haft äran att få träffa IRL men fira mig ville de! Malin/Majamelon och Helena/Vildaella har skickat dessa underbara kort! Snart får jag äntligen träffa Malin och hoppas att jag snart får krama om Helena med!


Min goa Cybersyster Petra/Petraso hade skickat ett färgstarkt kort, precis som hon är! Hoppas att vi snart får ses IRL vännen!


Ytterligare tre kort gjorda av Scrapglen tjejer! Från vänster har vi Scrapgalen Petras bedårande sedan Christel underbara påse och UlrikaWans härliga kort! Dessutom hälsningar inuti som fick mig oerhört rörd!


Kort från CillaT till vänster och LillNettan till höger! Underbart fina! Tänk att de skapat så vackert till mig?!


Min moster skickade en härligt färgsprakande bukett och självklart måste jag ju testa nya objektivet och föreviga skönheten! Jag har inte hunnit få känslan ännu men oj, så skoj!


En underbar Azalea kom mamma med på min fördelsedag. Fotad med nya objektivet!


OJ, oj så mycket mums jag fick av Christel! Att jag gillar rutiga band är visst ingen hemlighet:)


Min namne UlrikaWan hade plockat ihop allt detta till mig! Mmmm Chips och Mist, låter som fredagsmys! Gissa om jag är scrapsugen?


Min underbara och generösa DT mamma Petra från Scrapgalen gav mig allt detta mumsiga! När vi var på Formex tyckte jag att vi skulle ta hem den ursnygga stämpeln från Reprint och nu är det min, bara min:)


Min kära vän CillaT vet att jag gillar turkost och dessutom har hon offrat några eftertraktade säkerhetsnålar från Making Memories på mig! DET är vänskap det:)


Webmosterhelene hade skickat mums och gott! Kika på den allra sötaste lilla tårtan hon virkat!
Har ni sett alla söta saker hon virkar, önskar att jag kunde!

Alla dessa söta saker fick jag av LillNettan. Åh en rosa ljuvlig dröm, scrappa nu.....men först måste jag fira ännu mera på lördag:)

Än en gång STORT tack!! Detta kommer jag att kunna känna värme ifrån länge!!! Kramar!

1 kommentar:

Malin/Majamelon sa...

Men duuu vad fina grejer du fick!! =D Och jag och Helena har gjort nästa likadana kort haha =D

Kram!!!