lördag 3 april 2010

:: Glad påsk ::

Hallå där ute i stugorna! Jag önskar er en riktigt glad påsk!!! Jag ska umgås med min fina familj och äta mumsig mat! Men först tänkte jag visa en hel rad med kort som jag inte hunnit visa! Och ja just det, jag vann Scraplyckans tävling med denna, toppenskoj!

Detta kort som är till en nybliven körkortsägare har jag skapat för Scrapgalen! Jag bara älskar dessa söta Vintage tagar! Du har väl inte missat dem, det finns 27 olika motiv!!!

Hos Scrapgalen hittar du även massor av fina metalldekorationer, halvpärlor, fjärilar, band och en gigantisk mängd nya pappers serier!

Att skapa med motiv i gråskala har jag inte testat förut. Detta kort är skapat för SWE bloggen i just denna tekniken. Och jag lovar, det var inte sista gången!

Blommorna har jag gjort med Retro punchar och vita rosor. Även duttat med glitter. Motivet är väl bland det sötaste jag köpt från Hänglar och stänglar!

Dessa kort i väldigt enkel stil för att vara mig är också skapade för Scrapgalen. Pappers serien heter Sweet cherie. Tycker att de känns härliga i färgen!

Och så sist årets enda påsk kort. Skapat för SWE bloggen. Fult som stryk men det är ju ändå påskafton idag så lite påsk måste vi ju ha! Många kramar från mig!

5 kommentarer:

Malin/Majamelon sa...

underbara alster!! Det var så roligt att träffa dig på riktigt...tråkigt bara att jag inte hade mer tid att prata :S Jag hade mer tid på söndagen men då var ju inte du där =( Men vi får prata med nästa gång ;P

Glad Påsk vännen!!
Kram

Petraso sa...

Glad åsk syrran!

Lilo sa...

Vilka urfina kort!!! GLAD PÅSK! =)

Erica sa...

Oh så mycket fint du skapat, ljuvligt fint!! håller med om vintagemotiven, så fina, måste ses över..

Önskar dig och din familj en riktigt GLAD PÅSK!

Kram, Erica

joggemia sa...

Såååå fint vinstkort! Grattis!

Kram!