tisdag 1 juni 2010

:: Websters för Scrapgalen ::

Härliga Juni är här! Månaden då vi firar bröllopsdag och mamma fyller år! Månaden då sommaren är här på riktigt och barnen börjar sommarloven. Den allra bästa månaden tycker jag! Alla ni som läser min blogg, glöm inte njuta av denna tiden! Dofta på Syrener och gå barfota i det saftiga gröna gräset och samla minnen till vintern att ta fram då det är mörkt och kallt igen! Det gör jag! Bjuder på en färgsprakande bild! Ett av mina minnen som jag sparat från Maj. Lyckan att kunna plocka en sådan här bukett i sin egen trädgård! Den är stor!

Idag tänkte jag visa en layout jag skapat för Scrapgalen av Websters serie Life´s Portrait. En underbart vacker serie! Missa inte alla fina dekorationer i Scrapgalens butik som finns från Websters! Här snackar vi lyx på hög nivå!

Jag kan ju liksom inte hejda mig att klippa ut och ändra om när jag scrappar:) Detta die cut papper har fått en rosa insida istället som heter Pure grace. Jag önskar verkligen att Viggo kan fortsätta få vara denna otroligt glada och positiva person han är!

Medaljong utklippt från Love yourself pappret! Missa inte de söta små blommorna i pärlemor som finns i butiken. Pärlor från Kaiser passar perfekt inuti!

Mera fjärilar och många lager av border och spets! Mmmmm härligt!

Jag har ju älskat Websters gamla snirkliga typsnitt på deras bokstavsstickers men de nya är inte fy skam de heller!

Här har jag lekt med utklippta ord från Love yourself pappret! Jag känner mig nöjd med denna lo och gillar att det får vara lite romantiskt även till Viggo! Fast det vet ni ju vid det här laget:)

Många kramar från mig!

2 kommentarer:

Eyovine sa...

Superfin =) Gillar verkligen dessa papper =) Och du har verkligen gett dem rättvisa. Kommer paket på posten till dig snart. Postar i morgon onsdag =)

Kramiz Maja

Aase sa...

Åh vilken toppen Lo du har gjort, gillar hur du använt detaljerna i papper och klippt ut
Kram Aase