måndag 19 juli 2010

:: Hemma igen efter en liten tur ::

Vi har precis kommit hem efter en liten tur till Göteborg och Borås! Vi har haft otroligt tur med vädret! Solen sken i Göteborg första dagen då vi var på Universeum och shoppade lite på stan.
My Cards hade 25% på rubbet så där fyndade jag detta! Papper, lite alfabet, blommor, band och en MS fjäril stans.
Jag "råkade" hamna så vi kunde kika in hos Arkivet också. Där hittade jag lite smått och gott:)

När vi kom till Borås spöregnade det men jag kutade in till Magnolia och shoppade loss! Jag hade med min senaste tidning och fick 20% på alla Magnolia saker och 10% på resten! 11 små raringar blev det. Vad sägs om Glassen, Balett Tilda, Edwin cyklar, Tilda badar fötterna, Tilda med gris, Tilda med Pion, Edwin med slips, Tilda med parasoll, Edwin sitter, Pirat Edwin stor och liten! Det var några som var slut som jag velat ha men nu har jag ju så jag klarar mig ett tag:) Det blev även lite papper, pistiller, blommor och en stor Fern stans! Toppen!

Yey!!! Jag med modell ben på Universeum!

Viggo hittade inte mindre än två olika polisbilar på Universeum som han hittade knapparna för sirener och ljus snabbt på! Gissa om han vrålade när vi var tvungna att gå vidare?

Otroligt nog efter en lunch i Borås så byttes spöregnet mot solsken och en klistrig värme! Så vi behövde inte ställa in djurparksbesöket! Jättefin park! Savannen var en mäktig syn men Elefanter, Giraffer, Strutsar, Zebror och andra djur huller om buller!

Jag fick det till fem Elefanter! Ja, fast här är det två, det ser jag ju:)

Orangutangerna hade en söt liten unge!

Detta exotiska djur visste hur man njöt på en soptunna!

Armani hette det ståtliga Lejonet! Vi fick se när hela flocken fick mat!

Viggo och jag (minst lika mycket) gillar hagarna där man får gå in och klappa djuren! Viggos saknar nog Molle för han skulle krama alla precis som han gör med Molle! Denna get var väldigt kelig och följde efter Viggo hela tiden!

Va!!!??? Får du STÅ i maten och äta?

En av alla grisar fick också lite klappar! Det märks att Viggo är van vid djur! Så gulligt!

Innan det var dags för den långa färden hem hann vi leka lite och en traktor blev favoriten!

Bilkille som han är hittade han växelspaken rätt snabbt! Vi har haft en härlig resa! Imorgon skall jag träffa nästan hela Scrapgalens DT med DT mamma! Jättemysigt! Hoppas hinna scrappa lite med:)
Kramar!

7 kommentarer:

Pysselfröken sa...

Hej!
Ni ser ut att ha haft det jättehärligt. Pysselshopping är aldrig fel. Hoppas att det blir min tur snart. Jag är också sugen på en fjärilsstans. Kram

Petraso sa...

VA har du varit här nere utan besöka Syrran!!!!
och fnss har du varit på mycards skäms har aldrig varit där hos helena har träffat henne masa med gånger och shoppat från nätet och mässor..or 18 km i från men vi har ju så många affär i västra sverige!!!
super shoppng!!!!

Aase sa...

Låter som en underbara dagar.
Shopping i Scrapbutiker brukar ju scrapsug. Så hoppas du får lite gjort på träffen ;)
Kram Aase

Cath. sa...

Oj, så många fina bilder att scrappa! Verkar som ni haft det riktigt trevligt! Jag hoppas också komma till Borås, tack för tipset om tidningen, det hade jag nästan glömt bort, så klart tar man med sig den om man får rabatt! =D
Kram på dig vännen, hoppas ni har en toppendag idag!

Pillan sa...

Du verkar ha haft en lyckad semestertripp med tanke på alla godsaker du "råkade" få med dig hem... ;-) Nu är det bara att sätta scrappartänderna i det...

NuttesPyssel sa...

Vad mycket fint du hittade på din shopping!
Vi har oxå (för tre år sedan)varit på Borås Djurpark. Kommer ihåg att jag hade väldigt kul där. Många söta djur.
Ha det fint!

Lillnettan sa...

Vad stor han är nu, gullungen! Känns speciellt att ha tittat på layouter med honom från att han var liten bäbis och fram tills nu, stora killen. :-) Liite avis på din shopping också, alla papper var jättefina och blommor och alfabet kan man faktiskt inte få för många av. ;-)