tisdag 3 augusti 2010

:: Åh så nöjd ::

Jag har hittat en ny favorit bland papperstillverkare!!! Echo Park!!! Helt underbara papper och dekos att jobba med! Det var ett tag sedan jag var så där supernöjd med ngt jag gjort men det är jag nu! Så mitt tips är att kika lite närmare på denna serien som finns hos Scrapgalen!

Fotot föreställer Viggo när han klipper gräset här hemma. Jag har försökt bygga en liten scen runt honom. Jag ville dessutom göra ett lite avlångt format men ändå behålla 12x12 formatet, det blev skitsnyggt tycker jag själv:)
Här har haf gjort snurrorna av stickers i botten och sedan klippt ut mindre snurror ur papper. På så sätt blev det liye mer djup i det hela. I mitten sitter bruna halvpärlor från Kaiser och runt pinnarna har jag gjort små rosetter av band från AC Dear Lizzy serien.

Molnen som sitter på 3d kuddar kommer från Bo Bunnys Sunkissed serie. Jag har äen sytt en lite "slarvig" söm runt de mönstrade papperna.

Det stora fina trädet kommer från ett stickers ark i samma serie som papperna. Jag fäste även det på 3d kuddar. Trädet har jag dekorerat med utklippta snurror och halvpärlor. Under trädet sitter en liten fågel från October Afternoons serie Fly a kite. Även ordet SWEET kommer från samma stickers ark.

Jag har lekt med olika typer av fonter och många lager av papper, wellpapp och band. Ja, och såklart en liten söm:)
Visst blev det fint! Hoppas att jag inte är helt outhärdligt skrytig idag men jag är så himla glad över denna! Det är så kul när man testar lite annorlunda stuk och det bara flyter på! Berätta gärna vad DU tycker!
Många kramar!


15 kommentarer:

Ida sa...

Åhh va fin! Färgsprakande och lekfull :-) Gillar sömmarna jättemycket!
Kram
Ida/Tatoo Rosen

Maiden sa...

Den ÄR fanatastisk!!! Klart du ska vara supernöjd! :-) Jag gillar den faktiskt så mycket att jag sparar den i min inspirationsmapp för en framtida lift!! :-)
Kram

Petraso sa...

Helt underbar Lo!!! Sååååååå grymt snyggt!

Maritha / Dilorf sa...

Klart att du ska vara nöjd! Det är en helhärlig LO med mycket att titta på.. Fylld med härliga färger..

Ha en bra dag!

ElinÅ sa...

Den va ju tokhärlig!

carina sa...

Den är helt fantastisk!!! jag väntar precis hem dessa papper,jag måste nog slänga mig över dem när de dimper ner här hemma. tack för inspirationen! kram

Linda sa...

Håller med! Verkligen väldigt fin LO. Gillade hur du byggt upp med trädet och snurrorna som ett landskap runt omkring. Mycket bra jobbat. Pappert var snyggt också, ska ta en titt på det....

Cattis sa...

Så underbart läcker!! Gillar allt på denna härliga skapelse! ♥

Kram/Cattis

cri_kee sa...

Underbar LO med härliga detaljer!

Pysselfröken sa...

Åh så läcker LO. Jag håller med dig, så snygga papper. Jag gillar 3D-effekten. Kram

Nick sa...

Jättesnygg LO. Och papperen var verkligen superfina, synd att det är lite tomt på scrapkontot just nu :(

Ensamma mamman sa...

Men vilken härlig Lo! Papprena verkar verkligen härliga att arbeta med. Och jag bara älskar albumet som du visade här nedanför. Underbara saker. Kram

Sanna F sa...

Urfin layout!!!! Massa härliga detaljer å glada färger!!! SNYGGT!

MissMian sa...

Wow så snygg!!!! älskar dina snygga sömmar!

Tette sa...

Helt enkelt superläcker! Gillar verkligen sömmarna och blandningen av typsnitt, supersnyggt!