fredag 6 augusti 2010

:: Mera Echo Park ::

Idag är det fredag och snart slut på denna veckan! Nu är det bara två veckor kvar tills Viggo ska börja på dagis! Han kommer säkert få jätteskoj men jag kommer att gråta hemma första tiden:) Det är inte bara fredag utan även dags för ett till alster skapat med Echo Park papper för Scrapgalen. Denna gången blev det ett kort. Jag tycker att det är väldigt skoj att jag kan kasta mig mellan både Kortmakeri och Scrapbooking och känna mig nöjd. Vilken sorg om jag hade varit tvungen att välja! Jag hoppas att man i min blogg kan finna lite inspiration både som kortmakare och scrappare. Kan man det så är jag väldans glad!
Jag beundrar ofta kort som är ganska enkla i sitt formspråk. Att man genom att kombinera papper och mönster med omsorg kan få ett kort att se arbetat ut. Här är det ju bara raka linjer med lite stansade kanter i vitt och vita sömmar som gör hela kortet. Ändå känns det genomarbetat och det är det ju faktiskt också:) Enkelt är ju inte lika med snabbt!
Blomman som också är ganska enkel är uppbyggd av tre olika blommor i olika färger från Prima. I mitten har jag satt en knapp från Websters och knytit ett snöre genom knappen. Texten är en Rub-on från Melissa Frances. Och jaaaaa, jag är skitnöjd! Igen!!!! Har jag berättat att jag verkligen älskar min hobby?:) Kanske märks det? Hoppas det!!!
Nu önskar jag er en fin fredag och att solen lyser på er hela helgen! Samla energi! Kramar!

3 kommentarer:

Maiden sa...

Klart du ska vara nöjd - superläckert!!! Igen!! :-)
Kram

Ann-Sofi sa...

Superfint kort, och pappren var underbara!

Catta sa...

Du är så himla duktig och gör sååå fina saker hela tiden...börjar känna mig tjatig, men jag måste ju bara få berömma dig! Kortet är så fint!

Skulle bli mycket förvånad om du inte inspirerar de som kikar på dina alster! :)