söndag 15 augusti 2010

:: Dagarna som gått ::

Sommarens dagar börjar lida mot sitt slut! Fast ännu är det några varma och sköna dagar kvar. Om en vecka börjar min lilla skrutt på dagis så livet tar ännu en ny vändning så att säga. Jag scrappar men sista tiden har mycket tid gått till utflykter och annat mys så idag bjuder jag på lite foton. Inget tjusigt redigerat utan bara rakt från kameran för att visa lite vad som hänt.

Efter ett besök på IKEA vill Viggo åka rutschkana hela tiden! Proppen släppte liksom:) Vi har väldigt många fina lekparker runtom där vi bor och här har jag fångat Viggo i farten!

Alla typer av maskiner är oerhört intressant tycker Viggo. Här spakar han en grävskopa.

En härlig kväll i veckan var vi och kollade på coola bilar och åt en glass i solen. Jag kunde ju inte låta bli att uppslukas av denna turkosa skönhet! Vilken bil!!!

Viggo har en hel del sköna upptåg för sig och att kliva runt i en gummistövel är en av dem! Hans trogne vapendragare hänger såklart med på alla upptåg!

Mulle meck parken var ju toppefin och skoj! Fast i ärlighetens namn hade det räckt med en bil för det var här Viggo satt hela tiden! Ratta och dra i spakar, toppenskoj!

I fredags fick jag äntligen träffa min söta DT mamma uppe i norr! Jenny/Pion design hade också med sig en av mina första scrapidoler och numera kär DT kollega nämligen Theresa/Pysselgumman. Vi hade så himla mysigt och jag kommer att sakna dem! Jag släpade runt dem på lite utflykter på norra sidan av staden och tror att de hade det trevligt. Jag fotade dem när vi lunchade lite i skuggan.
Tack för en härlig dag tjejer!

Ett av utflyktsmålen var Fjärilshuset under fredagen och här fotades det fjärilar, blommor och små söta fåglar! Jag älskar Hibiskusar och det fanns såååå fina!

Tack för titten snart blir det en layout här i bloggen! Många kramar!

5 kommentarer:

Lilo sa...

Mysiga bilder!!! Åh, min vän Pysselgumma också. Som jag aldrig träffat irl. Attans att du inte ringde mig, jag kunde ha roat dem med en sång eller dans eller något annat skoj. ;)

Papput sa...

Roligt att du förvaltar arvet av intresse för RIKTIGA bilar!!
En Buick Skylark Convertible -53.
Kram Papput

Jenny - Pion Design sa...

Tack snälla du, för en härlig dag. Det var så roligt att träffa dig och tack för att du tog med oss till alla fina ställen.
Kramar

Theresa/Pysselgumman sa...

Stort tack för en underbar dag! Saknar dig med. Vi får hoppas vi kan träffas fler ggr.

Kramar i massor från norr.

HelenaN sa...

Å jag har förmånen att ha fått träffat både Jenny o Theresa flera ggr - supergulliga tjejer båda två :)

Urfina foton du tagit också.
Kram HelenaN