torsdag 30 september 2010

:: Nu kommer tomten ::

Idag är det dags för en riktigt gammaldags tomte! Åh han är så fin, så fin! Jag hoppas att jag kan få er så inspirerade att ni själva vill ha dessa papper för de är verkligen något extra!

På detta kortet ville jag sätta tomten i fokus och har inte så mycket dekorationer till. Jag tycker att ramen och sömmarna hjälper till att lyfta motivet och den lilla garnruskan balanserar det hela. Ramen är en Spellbinders die och jag har använt Julgransvisa och Tomten kommer.

Visst blev det läckert att sick-sacka runt motivet i ramen?

Min lilla garnruska av hampasnöre!

Jag älskar all planering som hör julen till! Det brukar skrivas listor om vad jag ska baka, köpa för mat och vilka julklappar alla ska få! I år tänkte jag samla alla listor i detta julpyntade block! Jag har använt samma papper som på kortet ovan. Hos Pion hittar ni också det snygga snöret och kopparblomman. Grankvisten är en mega stor fernstans och blomman en QK die.

Jag har pyntat inuti också och även den lilla pennan måste ju vara snygg!
Oj, oj snart är det dags för Karlstadsmässan! En hel helg med underbara Cilla och Petra plus massor av scrappiga personer! Kan det bli bättre? Ja, förutom familjen då:)
Kramiz!

5 kommentarer:

Mahlin78 sa...

Wow, underbart kort! Älskar tomten! Åh den snygga spellbinders dien får nog hamna på min önskelista :-)

Mette sa...

Åhhhhh vad mycket fint du har gjort sedan jag sist kikade in hos dig! Underbara alster!"

ScrapMyran sa...

De här korten är helt fantastiska - både tomten och ängeln! Blir verkligen sugen på att shoppa dessa papper men det får bli lite senare, just nu sparar jag varenda krona inför resan till Bryssel och Algeriet...men ett par papper kanske...bara liiite shopping =) Hoppas du får en toppenhelg i Karlstad!

CillaT sa...

Mmmm, stilfullt och tjusigt!

Kramis

Jozebelle sa...

Den är så fin så jag riktigt ryser när jag ser den, såååå underbar!