fredag 29 oktober 2010

:: Skymning i Inkido land!

Idag får ni stå ut med ännu flera kort:) Fast det tror jag nog att ni gör! Stämplarna med vintertema från Skymning design är helt underbara att jobba med! Dessutom hade jag härliga karamelliga papper från Inkido att använda till. Så jag hoppas kunna inspirera att använda lite rosa toner till era julkort! Tiden rusar fram och snart är det dags att skicka julkorten!

Till mitt första kort har jag använt papperna Candy Stars och Tree all over från Candy tree kollektionen. Bakom det söta motivet med tomtenissa och snögubbe har jag använt min senaste Spellbinder die. Så snygg! Med lite snöflingor i rosa och vita grenar känns kortet rätt lyxigt!

De rosa flingorna har jag byggt upp av tre olika punchar. Jag undrar hur många punchar man vill ha? Alldeles för många inser jag som just nu önskar mig ett tjugotal till:) Mitt i snöflingan har jag använt en blingsten som heter Hot pink!

Motivet är färglagt på akvarell papper med Distresser, som oftast nu för tiden. Med en hel del Stickles på så gnistrar hela motivet vackert! Mina favorit stickers (några av dem) i vitt från BG.

På nästa kort som har en lite mer dominerande färg i grönt, även om den rosa tonen finns med även här, har jag använt Mint candy stripes. Ovanpå det har jag ett grönt wellpapp. Dessa wellpapp finns att köpa styckevis hos Scrapgalen i storleken 12x12. Det finns också ett pack med många färger i 6x6. Jag bara älskar wellpapp och tycker att det är superskoj att det finns i så många färger nu!

De vackra Julstjärnorna har jag gjort av mitt senaste köp, en die från Magnolia. Gillar dem jättemycket och tror att jag kommer att använda dem en hel del på mina julkort! Som mitt har jag en Nellie Snellen punch.

Den lilla tänkande nissen är tillglittrad ordentligt och så fin så! Det var allt jag hade att bjuda på idag:) Hoppas att ni tyckte om mina kort?
Många kramar och hoppas att ni får en helt underbar helg!

6 kommentarer:

Linda sa...

Vad kul att du har varit inne hos mig och kikat vännen :) Vilka suuuuupersnygga kort du har gjort!!

NuttesPyssel sa...

Oj, så fina julkort. Ligger mycket arbete bakom.
Ha en fin helg.

Maiden sa...

Otroligt fint! Trots att det är rosa... Ha ha ha
kram

Åsa/asamia sa...

Underbart fint!!

joggemia sa...

Superfina julkort! Det har faktiskt hänt att jag använt rosa när jag gjort julkort....och kommer säkert att göra det igen. =)

Kram!

Anonym sa...

Mycket snygga kort,färgerna är väldigt vackra, gillar dom skarpt.