måndag 1 november 2010

:: Kort efter Tettes SWE skiss ::

Det är inte klokt men idag är det första november!!! Ibland undrar jag hur tiden kan gå så fort? Om ni inte anmält er till Scrapgalens julmys är det hög tid! Vet inte om det finns platser kvar men gör det det så anmäl er! Det var så underbart mysigt förra året!

Förra veckan inne i SWE bloggen tolkade vi en av Tettes skisser. Tette är helt galet talangfull och skapar de mest underbara saker! Dessutom är hon en härlig och söt tjej! Har ni inte hitta in i hennes blogg ännu så finns hon i min blogglista! Skynda er dit!

Skissen tilltalade mig direkt och jag ville skapa ett enkelt och lite rufft kort. Det fick bli distressade kanter men inga sömmar denna gången. Ett enkelt trädgårds snöre och en gammaldags blomma från Prima blev fint till. Papperna är från Melissa Frances och likaså diecut kortet.

Rub-on texten som är från Kaiser har jag skrapat lite på för att även den skulle kännas lite sliten och ruffig. Jag tror att detta kortet kommer att passa perfekt till en man!

Många kramar!

3 kommentarer:

Lilo sa...

Verkligen ett snyggt kort!!! =)

Nicola sa...

Så himla snyggt!!

Cath. sa...

Så snyggt!
Ja, nu längtar jag till julmyset, ska bli så trevligt! Och jag har lyckats lura med mig två någorlunda "nyfrälsta" kompisar dit! =D Kramar i massor!