onsdag 10 november 2010

:: Kan man räkna med blöjor ::

I somras spelades det ju VM i forboll och många drog fördelar av arrangemanget! Bland annat hade våran blöjleverantör anammat fotbollsfebern och försett blöjorna med spelares nummer. Viggo var helt betagen av alla dessa siffror och kom igång att räkna tack vare dessa blöjor:)

Blöjan med en tia på passade ju så fint till dessa papper från MME Lost and Found! Allt går i svart, rött och milt beige. Vissa sidor glittrar och andra inte så man kan välja själv hur blingig din sida skall bli.

Det finns massor av snygga dekos till serien men Scrapgalen har ju även andra som passar perfekt till! Här har jag använt Jenni Bowlins vimpelstickers och cirkel bokstäver. Den vita blomman är från Primas senaste kollektion och finns i webshopen! De röda blommorna är tyvärr slut.

Här är samma dekorationer plus en toksnygg brad från just ett ark med olika dekos från MME.

Här har jag satt dit en liten fjäril från Jenni Bowlin. Böjer du till den lite innan du fäster den blir den inte så platt!
Det var allt från mig idag! Men det lär komma mer för jag har fått nya DT kit både från Scrapgalen och Pion! Många kramar!

5 kommentarer:

Zarah sa...

Vilken rolig layout - fotot är ju ljuvligt - och så HIMLA snyggt det blev!!

Mim... sa...

Så läcker LO, färgerna och sammansättningen är ju bara helt underbar! Du är superduktig, asken i förra inlägget är också ljuvlig.
Ha det bra.

Essmo sa...

Vilken häftig LO! Allt matchade ju himla snyggt. Kul historia bakom oxå. =)
kram K.

Pimmi sa...

Åhh vilken läcker lo och rolig var den också.
Emma

carina sa...

super duper snyggt!!