måndag 8 november 2010

:: Kombinerad ask och julkort för Pion ::


Idag är det på tiden att ni får se något mer som jag skapat av de underbara papperna från Pion Design! Jag är den första att erkänna mina förkortahavande och jag är en bekväm scrappare, jag erkänner! Så idag visar jag något som är lite ovanligt för att vara mig! Här har jag tillverkat en egen mall och vikt mig en egen ask. Det tog lång tid, jag erkänner igen, men ack så skoj det var!!!

Så här ser asken ut med dess innehåll och allt! Papperna jag använt denna gången heter Adventskalender och Tomtefabriken. Från Pion kommer också de vackra metallhörnen och alla tre olika rosorna. I botten sitter också Lönnlöv som jag mistat i brunt.

Jag ville att hela asken skulle kännas gedigen och kanske kunna användas till något annat också. Så i lådans ena kant har jag fäst ett brunt snöre från Pion. Lådan är självklart fodrad med samma vackra papper som asken och kortet är i.

Får jag bjuda på en liten detaljbild? Mina favoriter är de vackra vita rosorna som har en helt underbar form tycker jag! Rusa in till Pion och beställ!!! Den rara änglatagen är utklippt från Pappret Tomtefabriken. Halvpärlorna är från Kaiser och mumsigt chokladbruna.

Inuti asken ligger ett Altarkort med rara töser som dekoration. Den tagen är pyntad med spets och träknappar. Och så lite glitter förstås:) Bakom tagen har jag gjort en ficka och fickan innehåller ett kort som man kan dra upp.

Så här ser det kortet ut när man tagit fram det. Antingen fäster man ett foto i den bruna ramen eller så skriver man sin julhälsning där.

Och här har ni alla tre delarna som jag skapat! Hoppas att den som får det blir glad!

Jag måste ju få visa vad som landade i min brevlåda i fredags!!!!! Ljuvliga underbara och helt nya papper från den NYA kollektionen!!! Från mitt hjärta är ju bara ett måste till alla romantiska kort och alster jag vill skapa!!! Theresa är såååå duktig!!! Nu skall jag scrappa bröllopsfoton både mina egna men även de äldre släktingarnas som passar så fint till!!!


Många kramar från mig!

5 kommentarer:

Vibeke sa...

WOW - dette var virkelig lekkert:)

Pysselbus sa...

Åhhh, det är hur fint som helst! Känner för övrigt igen det där med att vara en bekväm scrappare... ;-)

carina sa...

så otoligt fint, du är så duktig!!

Karolina sa...

Super fin ask!! Härlig färg....:)

AngelScrap sa...

Det var bland det häftigaste och finaste scrappade jag sett!! VAD du är duktig!!!!!!!