lördag 6 november 2010

:: Mitt livs andra Canvas ::


I mitt senaste DT kit från Scrapgalen låg en del spännande produkter! Scrapgalen försöker ju hålla ett brett sortiment av olika tekniksaker och här kommer det supercoola saker vill jag lova!

Jag har gjort en tavla tidigare under min Claudine Hellmuth kurs i somras. Har jag visat den? Hur som så är detta min andra, någonsin! Jag ville skapa ngt som jag kan ha i mitt snart nyfixade scraprum! Yes, ritningarna finns i skallen så snart hoppas jag kunan förnya hela rummet! men, men nu var det tavlan vi skulle prata om:) Canvasen är i sådan härlig och ruff Jutekvalitet och den har jag duttat med Studio färg i vitt och blått. Lite slarvigt och ojämnt så Juten syns lite.
Jag målade också ytte pytte söta klädnypor i rosa/rött och färst dem på en vimpelrad som jag klippte till av wellpapp. Spetsen är från Prima. Gillar blandningen av det söta och det ruffa! Lite som jag är:) Eller hur?! :) :) :)

Jag har tjatat länge på Petra att hon skall ta hem Rub-ons från Melissa Frances. Jag brukar ju använda sådana fraser på mina kort rätt ofta. Nu finns det MASSOR i butiken!! Denna fras funkade perfekt på mitt Jutehjärta som jag först måalde vitt. Hjärtat blingade jag med röd Stickles! En fjäril från Jenni Bowlin och ett syrafritt tidningsark från Glitz och så var den klar! Min tavla, som jag tycker massor om! Den skall få hänga i mitt älskade scraprum och symbolisera all min kärlek jag har för mitt hem!
Mitt råd till er nu är att rusa in i web butiken och botanisera bland allt mumsigt! Kramar!

3 kommentarer:

Maja/eyovine sa...

Så himla läcker!!!! Tack för inspirationen. Kanske skulle damma av någon av mina canvastavlor som bara ligger i skåpet ;). Denna gillar jag massor! DU E SÅÅÅÅ BRA!!!

Kramiz Maja

Lilo sa...

Hur läckert och snyggt som helst!! Vadå julmys?? Nu är jag i min egen lilla värld igen. ;) Och du, stämplar från TGF hittar du hos Mollys så klart! =)

Mathilde sa...

Snygg! Verkligen jättefin, ser ut som du inte gjort annat! :)
Kram