torsdag 6 januari 2011

:: Näe, nu sparkar vi igång 2011 ::

Även denna terminen kommer vi inne i SWE bloggen att köra KORTonsdagar! Och precis som förra terminen så sitter jag vid rodret:) Däremot kommer vi att köra mycket mer skisser och liftar än förra terminen. Men såklart även lite olika teknikutmaningar! Allt för att försöka inspirera och stimulera er till att skapa kort! Igår, som var årets första KORTutmaning gjorde vi kort i starka färger för att kicka igång kreativiteten! Färgschemat var Rosa, Orange och Turkos!
Gillade verkligen dessa färgerna och mitt kort! Stämpeln vann jag i höstas från Motivet genom en StamArtic tävling. Första gången jag använder den? Vet inte varför för jag älskar den verkligen men nu kom den till sin rätt!

Ohhhh, vad jag gillar denna stilen! Allt fodrat med vitt och så vita sömmar! Nya Spellbindersdien gillas också! Skulle vilja ha den som liknar denna från Magnolia men hittar den inte? Någon som vet?
Extra stora varma kramar från mig så årets första färska inlägg!!!

10 kommentarer:

Mahlin78 sa...

Härligt kort och vilka våriga färger! Känns skönt att veta att vi går mot ljusare tider när det är full snöstorm utanför fönstrena ;-)

Stephi sa...

jättesnyggt kort och läckert med allt du sytt!!

Maja/eyovine sa...

Fantastiskt kort!! Gillar verkligen din stil på kort. Stämpeln var ursöt.

Kramiz Maja

Petraso sa...

Underbart Kort!!! Oj vad jämnt du syr!!! Jag fick inte till det när jag testade..... Den topp 10 Lista är FANTASTISK!!! Du är Grymt duktig!!!!!

Ps Jag kommer till Formex Fedag till Söndag!!!!!:) Ses vi????

Zarah sa...

Men duuuu vad fint! TACK snälla för dina rara kommentarer - jag blir så HIMLA glad! Jag har varit gruvligt usel på att kolla bloggar sen i typ ... november (GAH vad länge!!) men snart ska jag göra bot & bättring, jag lovar!

Du kan maila mig på mitt användarnamn här (det där krångliga som börjar på z och slutar på arischka... *hehe*) @ gmail . com

Susny sa...

Superfint kort till en superhärlig färgutmaning.

Petra/Paradise sa...

HUR MUMSIGT SOM HELST!
Älskar färgerna och hela designen på kortet är urläckert!!!

God fortsättning på det nya året!
KORTonsdagar låter spännande!! :D


kRAMIsar

Mette sa...

Helt underbart sött!

Maiden sa...

Å så vackert kort!!! :-)
Som alltid... Dina kort är så vackra å välarbetade!
Kram

AnnikaS sa...

Åh vad jag gillar det här kortet! Snyggt upplägg, fina krispiga färger, snygg färläggning och en skön helhetskänsla som får mig att längta efter våren.
kram Annika