lördag 8 januari 2011

:: Romantik från Pion Design::

Innan jul fick jag ju en hel bunt med vackra nya papper från Theresa/Pion design! Kärlekspappersserien heter Från mitt hjärta och är heeeelt ljuvlig! Jag vill scrappa Bröllopsfoton med dessa papper! Mitt egna men även andra släktingars! Först ut är mamma och pappas bröllopsfoto från 1965. De är så fina mamsen och papsen!

Mammas bukett av rosor fick sätta tonen för dekorationer och pappersval.

Yummie färger med rosa, vitt och brunt!

Gissa om min nya (kan INTE leva utan) Doily Lace stans fick jobba! Undrar hur länge den här klarar sig? Men det blir otroligt läckert med dessa pappers spetsar!

Ett kort har det blivit också i brunt och milt rosa. Det som är bra med denna papperskollektion är att du behöver knappt några andra dekorationer om du inte vill! Här har jag bara använt halvpärlor förutom papper!

Utklippt hjärta och fjäril samsas med utvikta Stansade kanter! Mmmm den är verkligen fin denna serien, också! För alla tre som hittills kommit är bara helt underbar! OCH alla bildarken skall vi inte glömma! Vintage bilder för alla tillfällen finns ju! Ja, jag kan nog lova att det lär komma mycket mer från mig med material från Pion Design!
Kramar!

8 kommentarer:

Papput sa...

Woow!!!

Zarah sa...

Himmel & plättar, sååå vackert!

Petra/Paradise sa...

Alldeles sagolikt!!
Älskar hur du använt din dolly lace-stans!! Vilket jobb!! URLÄCKERT!!!!

Trevlig söndag på dej!

KRAM Petra

joggemia sa...

Så himla vackra alster du skapar människa!!

Kram!

Cattis sa...

Sååå vackert!!

Linda/Pieces by Pieces sa...

Oj, vad fint! Så ljuvliga färger tillsammans och fjärilarna är underbara! ~Linda

Maiden sa...

Superläckert!
Å jag tänkte faktiskt åxå tanken, hur länge ska den där stansen hålla... ;-) Hi hi.
Kram

Theresa sa...

Men snälla så fint du gjort! Hoppas allt är bra med dig o att du ska gillar vårpapprena som kommer inom kort. Kramar i massor till dig :)