fredag 25 februari 2011

:: Måste komma ihåg ::

Jag har ofta tänkt att jag ska skriva ner saker som Viggo gör eller när något särskilt händer. För att minnas både händelsen och datumet. Oftast glömmer jag både att skriva här och datumet. Men nu så. Så för mitt minnes skull och kanske om någon annan tycker att det var roligt att läsa:

Igår var vi i Uppsala och tittade på en bil. Viggo hade inte somnat på dagis så tillfället kanske inte var det bästa men ibland får det gå ändå. Jag gjorde mitt yttersta för att underhålla Viggo när maken kikade noga på bilen. Jag fick syn på en sådan Mini Cooper och sade - Titta Viggo vilken fin bil! Han svara -Näääähhhh! Nähä tänkte jag, inte det? - Men Viggo? Vilken bil tycker du är fin? - Den där! Säger han och pekar på en rejäl Mercedes! Jag höll på att skratta ihjäl mig! Undrar om han kommer att bli "dyr i drift"?

Ha en toppenfredag! Kramar!

1 kommentar:

Petra/Paradise sa...

*haha* sötingar där!!!

Alltså, varför skriver man inte ner sånt här oftare? eller framstegen de gör?
Jag tänker ofta att jag ska skriva ner i bloggen när Loke sagt något roligt eller gjort ett nytt framsteg, men så glömmer jag av det.
Eller så tänker jag att det kanske sticker någon i ögonen om man berättar om hans framsteg..det kanske inte är svenskt att göra så?
Tråkigt att man överhuvudtaget tänker så..

Men jag tycker det är superkul att höra om andras upptåg och framsteg!!
*hihi*

Å han är ju för söt din lille kille!!

KRAMIS