lördag 26 februari 2011

:: Wild Orchid Challenge bidrag ::

I sista sekund hann jag få klart ett bidrag till Wild Orchids Challenge som var en fin skiss. Ett av mina lysrör har gått sönder vid mitt scrapbord och det var svårt att få tag på ett nytt? Snopet! Så ursäkta det dunkla ljuset!

Jag har använt min nya söta stämpel från Lily of the Valley för första gången och hon är en ny favorit! Är inte mitt allra bästa kort precis, nöjd med färgläggning och pappersval men fick inte till det med blommorna pefekt då tiden inte räckte till. Mmmm skyll på skoskav säger ni:)men jag tar jättelång tid på mig att få dit blommorna i vanliga fall:)

Vackra blommor från Wild Orchid och en liten utstansad fjäril med halvpärlor på. Tänk att rosa, vitt och ljusblått är så fint ihop? Tröttnar aldrig på mina pasteller!

Och sist en liten "close up" på sötingen som är färglagd med Distresser och en del Stickles!
Hoppas att ni har en undebar helg! Jag fasar lite inför nästa vecka då jag fyller år, igen, kan inte fatta vart året tog vägen då jag var 40?
Kramizar!

6 kommentarer:

Ingba sa...

Jättefint kort och vilken söt stämpel. Jag undrar också vart tiden tar vägen. Nästa år fyller jag 50! och inte känner jag mig ett dugg gammal.

kramar Ingba

Anonym sa...

Fina kort du gör!
Var här i svergie kan man köpa
den söta vally stämpeln?
Har letat,hittar inte.
Hlsn/ Katrin

LillBlomman sa...

Katrin! Tyvärr finns bara Lily of the valley att köpa från UK. Men frakten är billig och stämplarna också. Har beställt flera ggr därifrån och det funkar perfekt! Kram!

Vibeke sa...

Nydelig!! Du er skikkelig flink til å fargelegge!! Herlig pyntet:)

Ha en fin søndag:)

jennieh sa...

Åh vilket fint kort! Jag tokgillar stämpeln! Ursöt och jättefint målad!
kram!

Cath. sa...

Helt ljuvligt kort Ullis! Hihi, snart har hela två år gått sen jag fyllde 40 och jag tror det bara blir bättre och bättre! Kramar i massor!