fredag 18 mars 2011

:: Teknik utmaning v.11 inne i SWE ::

I torsdags hade vi en teknikutmaning inne i SWE bloggen som gick ut på att använda ett misslyckat foto. Jag tog lite foton av Cilla i höstas då hon ibland "gnäller" att hon inte har några foton att scrappa. Detta blev ju tyvärr lite överexponerat men Cilla ser så glad ut att jag gillar det ändå!

Jag har stämplat med bubbelplast och mista i grönt. Spetsen som är äkta vintage och handvirkad/knypplad har jag mistat grön den med. Känns kanske lite "brutalt" att färga en så gammal fin spets men hellre att det sitter på en layout än ligger i en påse:)

Visst blir det coolt med enkla medel! Och det är faktiskt rätt skoj att finna en ny vän fast man är vuxen:)

Jag har skrapat fram lite äldre blommor som fått nytt liv tillsammans.

Jag kan inte hjälpa att jag tycker att det blir så himla fint med Crackle accent på saker. Här har Thickersen fått ett lager!

Ha en toppendag och många kramar från mig!

6 kommentarer:

Vibeke sa...

Helt utrolig nydelig!!! Det er så flott med grønt:)
Digger crackle paint etc jeg også - lekkert på alt det:)

Håper du får en fin helg:)

sari sa...

Underbart vårigt Lo!! Behövde se nåt sånt nu när det snöar igen..*suck* Men det är fredag i alla fall!! =) Underbara detaljer och gillar crackle effekten på bokstäverna! Ha en toppen fredag!

Anonym sa...

Är det ett misslyckat kort? Då tar jag en hel del såna! :D Jag har ingen koll på exponering eller dylikt, redigerar i picnik så gott jag kan...
Jag gillar verkligen upplägget och färgerna! Passar helt perfekt till bilden på denna glada tjej.
Ps. Gå in på LS-forumet... (nu kan vi dela på nyheter :P).

Pysselfröken sa...

Vilken vacker LO! Vårig och glad. Gillar att du har använt en gammal spets. Hittade min gammalmormors syskrin för ett tag sedan och där har jag hittat en del skatter. Återvinning!
Trevlig helg och kram

Susanne sa...

Jätteläcker LO, JAg gillar också kracklade bokstäver!!!
TACK för tipset om Canon... ja hade inte varit där innan. Nu är kameran klar om du vill ta dig en titt! Ha en trevlig helg!
Kramizar

CillaT sa...

<3