lördag 2 april 2011

:: De sötaste av Pioner ::

Nu är även jag presenterad i Pions blogg! Ni har väl inte missat Pions nya fina inspirations blogg? Den kommer snart vara fylld av alla nya designers alster med underbara papper från Pion! Jag behövde ju inte göra några ansökningsalster då jag redan var "antagen" så jag skapade en ny layout till min presentation. Det blev en layout om när Jenny och Theresa var och hälsade på hos mig här i Stockholm i somras. Det fick bli en layout i grönt, brunt och rooooosa:) Vi tog en lunch efter ett besök i Fjärilshuset och passade på att fota varandra. Det enda som är tråkigt är att vi bor så långt ifrån varandra. De är världens goaste töser! Den söta ängeln från en Tag fick precis plats i en ram från Tattered Angels. Tycker att det blev rätt fint, faktiskt:) Både nya och äldre blommor från Prima får samsas med lite sammetslöv. Hjälp! Löven är snart slut! Den gamla boksidan är från en trädgårdsbok, symboliskt, jag har mistat och knycklat till den lite. Bokstäverna från Tattered Angels har jag lagt ett lager Crackled accent på. Jag tycker att det blev coolt med de mörka sömmarna mot det vackra gröna pappret. Det fick bli bruna sömmar på alla papper och fotot också. Det bruna sidenbandet ihop med rosa blommor blev också en fin kontrast. Och så en liten närbild på lite blommor. Nästa vecka kommer troligen ett nytt paket papper hem till mig från Pion! Oj, oj vad jag längtar! Önskar er en toppenhelg! Kramar!

11 kommentarer:

Jenny - Pion Design sa...

Tack för en underbar dag!
Kram

Pysselfröken sa...

En mycket vacker LO. Fina papper och många fina dekorationer. Önskar att min symaskin också var samarbetsvillig men icke. Kul att få fortsätta att följa dig hos Pion design. Trevlig helg!

NHL sa...

Underbar! :-)

Vibeke sa...

Sååå lekker!! Jeg digger den engelen i hjørnet!! Du har så fine detaljer:)
Takk for inspirasjonen:)

Eivor/Ejja sa...

Den är så underbart vacker och fin din LO! Fina detaljer, tycker om att du sytt på den och hela upplägget. Du är så duktig, tack för inspirationen du ger mig.
Jag vill scrappa!!!

Kram från mig,
Ejja

freja sa...

Vilken fin LO
och underbara färger.

Lena

DesignAnnique sa...

Vilken vacker layout! Stämningsfylld och mjuk i färgerna utan att vara mesig. Me like!

Päivi/Paivja sa...

Otroligt super vackert, som allt annat du gör :o)

Fotot känner jag igen :o) Måste ha sett den på PionDesigns sidor, om inte du visat den tidigare... :o)
Och Jenny känner jag igen på fotot, då jag har äran att ha fått lära känna henne i o med att vi är med i samma scrapsällskap :o)

Ha det bäst!

Pillan sa...

Vilken underbar LO i härliga färger!! Så fina blommor och dekorationer.

Annica H sa...

Den här layouten är bara för underbar! Upplägget, detaljerna och fotot. Titel passar verkligen perfekt! De är verkligen världens sötaste Pioner! :)
Kram Annica H

A'laEmmeli sa...

Meeeeen åååh viljen otroligt ljuvlig layout! Du är ju bara helt fantastisk på det du gör!! Stor Kram Vännen! ♥ Emmeli