onsdag 20 april 2011

:: Prima BAP April ::

Nu är det dags med en liten uppdatering här! Jag kommer nog att ligga lite lågt med bloggen över Påsken och njuta av min fina familj! Jag jobbar med roliga uppdrag så bloggen kommer fortsätta fyllas på efter Påsken:) Så kika gärna in igen. Idag är det dags för april månads BAP från Prima. Jag har lyckats skapa till den nästan varje månad nu och tycker att det är otroligt skoj att få jobba efter skisserna och med Primas härliga produkter.



Jag valde att skapa en vintrig layout fast det är vår. Jag står ju oftast bakom kameran men försöker se till att finnas med ibland på foton med Viggo.



Jag hade inte så många papper från Prima i blått men lekte med ett randigt papper. Jag har mistat i två nyanser över ett tomt ark där det suttit chipboard bokstäver. Såklart bokstäver från Prima. BAP går ju ut på att skapa efter en skiss och med bara Prima produkter, eller så många som möjligt i alla fall. Tycker att detta blev rätt coolt och lär test det igen. Återvinning på hög nivå;)



Åh vad jag tycker att det är skoj att få plocka ihop olika blommor till en enhet. Här är det en salig blandning av gammalt och lite nyare. Det lite snurrade blomman var i blått tyg men jag satte på glitter så den matchade de andra blommorna. De silvriga blommorna är ganska gamla men kom till sin rätt här.



Både de stora och kvistarna tänkte jag sälja helt nyligen men som tur var blev de aldrig sålda! De är ju bara såååå fina!



Här är bokstäverna som suttit i arket jag använde som mask till min sida. Först tog jag lite Modeling paste på dem och sedan mistade jag med lite silver.

Hoppas att du tycket om min sida. Många kramar och en riktigt GLAD PÅSK!!!

7 kommentarer:

Vicky Alberto sa...

wow this is so terrific!

Catta/eldhexan sa...

Åh, den är underbar! Färgskalan är jättevacker och vintrig!

Glada påskkramar! Catta

Petra/Paradise sa...

LJUVLIG!!!!! Det verkligen lyser ordet KÄRLEK om den <3

Kramar och trevlig påsk på dig och familjen :)

Carola sa...

Åh vilken vacker o läcker layout!! :P

Unknown sa...

Åh, så vacker!!! Vilken fantastisk idé att använda arket där de suttit chipboard-bokstäver sådär - ursnyggt!

Kram o Glad Påsk till dig!

Maja Stokk / eyovine sa...

Vackert =). Men det är dina layouter jämt. Önskar dig och din familj en trevlig påsk!

Kramiz Maja

pojjo sa...

Sååå snygg LO, ja har så svårt skapa i blått.. blir lika impad varje gång jag ser blå alster *ler* men ditt var så snyggt

önskar en fortsatt trevlig påsk :D