måndag 16 maj 2011

:: Tolkat min egen skiss inne i SWE bloggen ::

Måndag och ny vecka! I lördags anordnande Scrapgalen en kursdag och trots min envisa och jobbiga förkylning ville jag försöka vara med. Vi hade en supertrevlig och mysig dag full av inspiration och kreativitet! Tack Mahlin och Helenea/Willea för härliga kurser.
Efter flera inlägg med kort känns det dags för en layout! Idag visar jag hur jag tolkat min egen skiss inne i SWE bloggen. Missa inte att kika in och se de andra tjejerna superläckra tolkningar! Tänk att jag bara myser av att se hur andra gör så fint efter mina skisser.

Jag känner mig riktigt nöjd med denna sidan! Gillar att jobba med lila och att blanda tekniker som mist ihop med lite romantiska blommor.

Jag började med att mista i flera nyanser och stämpla med bubbelplast i svart. De söta canvas vimplarna är från Maya Road och riktigt söta. Rosen har jag färgat lila.

Den snygga stickersen som ser ut som en filmstrip är från Crate. Tycker om kontrasterna mellan bling och svart kladdig färg.

Lite vackra blommor från Prima måste ju liksom finnas med:) För att ta upp wellpapp färgen har jag valt rå hampa snöre. Hoppas att ni också tyckte om min tolkning!

7 kommentarer:

yvve sa...

Vilken härlig layout och "stork" kortet är ju underbart.

Essmo sa...

Sååå läckert! Gillar massor! =)

Sandra sa...

Jag håller med dig att lila är underbart!!! Jätte jätte fin LO! :)

Petra sa...

Underbar, svart o lila är verkligen snyggt tillsammans.

Marie/Mison sa...

Känns som en hel evighet sedan jag lämnade en kommentar till dig! Som vanligt gillar jag det du gjort! Typ allt... ;)

Cattis sa...

WOW!! Den är hur läcker som helst!! Du är såå bra!! Måste kika mera!

kramis!

Lina sa...

Snygg LO!