tisdag 14 juni 2011

:: Gulligt, tjejigt och rosa med Pion ::

Pion har släppt både nya supersöta klippbilder och ny papper i rosa toner! Rosa är en av mina favoritfärger när jag scrappar och även om jag har Viggo blir det en och annan rosa sida till honom;) Men idag visar jag ett kort till en alldeles ny liten tjej. Klippbilderna är helt perfekta till kort och denna gången kom det både fotografier och ritade motiv. Något för varje tillfälle!

Jag har använt Körsbärsblom och Rosa prick till mitt kort. Bilden kommer från Babyarket. Jag tokgillar det glada smilet babyn har. På kortet har jag också använt lite olika blommor i blekt rosa och cremevitt. Runt alla kanter drog jag en lite slarvig sträng med Stickles. Så nu glimmar det fint!

Och så en annan vinkel:)

Här hemma går Molle med konstig hatt som Viggo säger. Vi fick operera bort en liten knöl på ett bakben igår på Molle. Så strut på huvudet i tio dagar känns inte så skoj. Förhoppningsvis var det ingen "farlig" knöl. Viggo grät i bilen i omgångar när vi lämande Molle på morgonen då han inte kom med hem igen. Inte så lätt att förstå. De två är som syskon som både älskar varandra och kivas ibland. Nu önskar jag er en underbar tisdag!

6 kommentarer:

Ziro sa...

Jättefint kort! Jag gillar färgkombinationen vaniljgult (cremevitt) och rosa.

Petra/Paradise sa...

AJaj...stackars Molle! Hoppas som sagt att det bara var en fettknöl och ingenting annat.
Men förstår att V vart ledsen, Loke blev ju dunderledsen när vi lämnade tillbaka Fannie (Brorsans Grandis) efter en vecka´s hundvaktande.

Kortet är LJUUUUUUVLIGT!!!!

kramisar

Sandra sa...

Härligt babykort!! Underbart med rosa! :)
Ha det härligt!

MezzaNotte sa...

Jättefint kort och de nya pion klipparken verkar vara jättegulliga!

Ana Márquez sa...

Ooh, I love this beautiful pic and card!!

Kajsan sa...

Men ÅHH vilket fint kort!!! :)
Underbart!!! ♥
Kram