söndag 7 augusti 2011

:: Cykelpremiär ::

Viggo fyller tre år om några veckor och då tänkte vi att han skulle få sin första tvåhjuling. Han har aldrig haft någon trehjuling så att cykla är helt nytt. Ja, han har ju gjort det på dagis såklart;)
Vi tyckte att han kunde få sin present redan nu så säsongen blir lite längre. Igår var det dags för premiärturen på skaftvägen vid vårat hus.


När vi köpte cykeln var han med så vi kunde prova ut rätt storlek och få den rätt inställd. Killen som sålde den lät Viggo hjälpa till att fylla luft så det måste ju kollas innan man kan cykla;)


Pappa har lärt Viggo hur man sätter sig upp på cykeln- båda händerna på styret!


Nu är jag klar mamma! Han ville att jag skulle vara beredd:)


Det märks att han är mogen för att cykla för han klarade det direkt. Styra och bromsa gick som en dans! Tänk vad stor han blivit våran lilla kille!

Det blir inte så mycket scrappat just nu men imorgon visar jag en layout. Jag har lite Pion alster på gång men det går såååå långsamt när scrapstunderna är glesa och korta. Däremot har jag fotat massor denna sommaren och vi har gjort massor av utflykter så lite foton lär det bli. För familjen, vänner och de som vill:)

2 kommentarer:

Cornelia sa...

Härliga bilder!

Och du... jag har ju faktiskt inte bloggat din RAK i min pysselblogg... men här:

http://raggsockababbel.blogspot.com/2011/08/pysssliga-vanner-finns-det-pa-internet.html

finns den.

För jag håller mej med en blogg till. Dumt. Såklart att jag måste visa allt fint i pysselbloggen också!

Ha en fortsatt fin söndag!

Ana Márquez sa...

He is very handsome! :-)