måndag 8 augusti 2011

:: Artikel till Scrappehuset ::

Idag tänkte jag visa min layout som jag skapade till min artikel som jag skrev för Scrappehuset. Det var så otroligt skoj att bara låta sidan växa fram i dessa lite mer ovanliga färger för mig. Vill ni se hur jag gjorde så skutta över till min artikel hos Scrappehuset.

Viggo var på sitt första "riktiga" kalas nu i sommar hos en flicka från dagis. Det var ett maskeradkalas och Viggo var Pirat. Anders knäppte några bilder innan Viggo och jag drog iväg.

Här har bland annat duttat akrylfärg på Heidi Swapp masker och sedan doodlat lite. Stämpeln är från Pink Paislee och vimplarna i canvas från Jenni Bowlin. Jag målade dem med pensel och glimmer mist. Ritade med Indian ink ytterst och sedan svart penna.

Mera Jenni Bowlin i form av en stor fjäril:) Blommor från Prima.

Jag började med att täcka en vit cardstock med mönsterpapper som jag sedan maskade och mistade en del. Klädmönster till barn har ofta söta detaljer som hjärtana här.

Under mina foton valde jag ett tjockt svart rosband. Jag tycker att det blir läckert med olika material och strukturer, så detta bulkiga band blev ju perfekt.

Det gör stor skillnad att doodla lite med svart penna. På min Fjäril har jag ritat lite slarviga svarta linjer. På närbilden ser man tydligt alla olika lager jag har byggt upp. Först Misten, Akrylfärgen, Doodlingen, Bubbelplast-avtryck, Blingstenar osv. Längst ut till höger har jag använt en Rub-on i form av en söt knapp. Rub-ons har verkligen blivit en ny favorit här hemma! Hoppas att många svenska shoppar får upp ögonen för hur skoj de är!
Hoppas att ni tyckte om min sida? Om du känner för det så lämna gärna ett litet avtryck:)

Många kramar!

6 kommentarer:

Maja/eyovine sa...

Den är underbar Ullis och din steg för steg presentation inne hos Scrappehuset var suveränt bra. Du rokkar fett =)

Kramiz Maja

Petra/Paradise sa...

Superduperfin lo!!
Härliga färger och söta detaljer man hittar och ju mer man tittar desto fler söta detaljer hittar man :D

Kramisar

Pernilla ~Pillan~ sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Pernilla ~Pillan~ sa...

Jättehärligt, kul med så många detaljer och titta på! Kram

pinkalishious sa...

love that paint work going on in the background this page is fab!! xx

Aase sa...

Snyggt!!!